Hvordan laste ned musikk fra YouTube videoer

February 25

Hvordan laste ned musikk fra YouTube videoer

Mange vet allerede hvordan laste ned videoer fra nettsteder som MySpace og YouTube. Men hva om du finner en flott video fra en konsert og du ønsker å sette den lydfilen på mp3-spilleren? Du trenger ikke å sette hele videofilen på din bærbare mediespiller for å høre denne filen. Her er hvordan laste ned musikk fra YouTube-videoer.

Instruksjoner

1 Logg på YouTube.com.

2 Søke etter din favoritt musikk video, eller video med lyd du vil laste ned. Når videoen du ønsker å se kommer opp i søkeresultatene, klikker du på den. Videoen bør begynne å spille.

3 Kopier Webadressen til videoen.

4 In a new browser, call up the website videocodezone.com. (Full URL er listet i ressurser-delen).

5 Lim inn Webadressen til YouTube-videoen i boksen "Fra URL," som du finner midt på Video Codezone siden.

6 Velg "MP3 (MP3)" i rulleboksen under "Fra URL"-boksen.

7 Klikk boksen "Konverter/Dataoverføre" og videoen vil begynne å konvertere til mp3-format. Dette kan ta noen minutter, avhengig av tilkoblingshastigheten og størrelsen på videoen.

8 Høyreklikk på linken for nyopprettede lydfilen, som finnes under overskriften "Video konvertering er gjort med hell!". Filen bør begynner med ordet "video" og slutter med "MP3." Når du høyreklikker på linken, vil du sannsynligvis endre å samsvare med navnet på sangen. Lagre filen på mappen du bruker til å lagre lydfiler og nedlastingen vil bli fullført.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com