Hva er en USB til LAN kabel For?

January 29

En universal seriell buss (USB) til lokalnett (LAN)-adapter kan brukes til å koble to eller flere datamaskiner når datamaskinens Ethernet-kontakten ikke er tilgjengelig. De fleste datamaskiner har USB-porter på forsiden for enkel tilgang.

Koble to datamaskiner

En USB-til-LAN-adapter kan brukes til å overføre data mellom to datamaskiner hvis en eller begge har en utilgjengelig eller feil Ethernet-kontakten. Bare koble adapteren til datamaskinens USB-port og en standard LAN-kabel inn kortet. Du kan kjøre denne kabelen til Ethernet-kontakten på den andre datamaskinen eller en annen USB-adapter.

Installere drivere

Når du først kobler en USB-til-LAN-adapter til datamaskinens USB-port, vil en melding vises spør om du vil installere driverne. Drivere er små programmer som tillater en enhet til å kommunisere med datamaskinen. du må installere dem for kortet skal fungere.

Koble til Internett

USB-til-LAN-adaptere kan også brukes til å koble til Internett fra et eksternt modem. Bare løpe LAN-kabelen fra modemet til den USB-adapteren koblet til datamaskinen. Installere driverne og du er klar til å få tilgang til Internett.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com