Industrielle dekk leverandører liste

December 22

Industrielle dekk leverandører liste

Biler og lastebiler eiere som kjører på veier er det primære markedet for dekk produsenter og distributører. Imidlertid finnes det en rekke andre biler som hjul må gummi av dekk slik at de kan fungere riktig. Disse kjøretøyene, som spenner fra traktorer til bulldoser til gaffeltrucker å tamponger, er avhengige av industrielle dekk produsenter.

Dekk ubegrenset

Dekk ubegrenset produserer industrielle dekk for traktorer og bulldosere til rabatterte priser. Selskapet har dekk fra produsenter som Carlisle, Titan, Duro og Nankang. Det er også dekk for gaffeltrucker og Traktorgravere lastere. Ligger i Ohio, er det distribuere alle typer dekk, men spesielt industrielle dekk, siden 1976. Selskapet selger bare splitter nye, første linje dekk.

Fuglen dekk

Fuglen dekk ligger i Houston, Texas, en industriell dekk ressurs for hele Texas og Southwestern Gulf regionen. Fuglen dekk leverer gaffeltruck dekk, trykk på dekk, solide dekk, poly dekk, skum-fylte dekk, industrielle pneumatiske dekk, solid og pneumatiske skid steer dekk fra sine lagre, levere både lokalt og internasjonalt. Fuglen dekk levere dekk for Nissan, TCM, Caterpillar, Hyster, Komatsu, Bobcat, Mitsubishi, John Deere, Taylor, Yale, Mustang, Crown, Clark og VCR industrielt utstyr.

Goodyear

En av de største og mest respekterte dekk i verden er Goodyear Tire & Rubber Company. Bedre kjent for dekkene produserer for biler og lastebiler, Goodyear produserer også en rekke industrielle truck dekk for alle typer store industrielle kjøretøy. Disse spenner fra 18-wheelers, som kjøre fra kyst til kyst i USA og andre land i verden, til dump lastebiler som plukke opp søppel i byer varebiler til UPS og FedEx, DHL.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com