Hvordan endre oljen i en Goldwing GL1800

May 19

Hvordan endre oljen i en Goldwing GL1800

Utformet som Honda's premiere langdistanse touring motorsykkel, krever GL1800 Goldwing en jevn tilførsel av ny olje. Fylle dette tilbudet av olje og oljefilter er helt avgjørende for å opprettholde en glatt, pålitelig ride. Den Goldwing størrelsen kan gjøre oppgaven virker ganske vanskelig, men denne grunnleggende oppgaven kan oppnås med en minimal mengde arbeid. Selv om noen karosserideler må fjernes for å tilgang til oljefilter, olje bunnpluggen og olje påfyllingsstussen, forvent hele jobben med å ta èn time å fullføre.

Instruksjoner

• Velg en glatt, jevn arbeidsområdet og parkere motorsykkelen på kick stå. Forberede motorsykkelen oljeskift. Fjern den forside nedre fairing fra motorsykkelen, som er sikret på plass ved seks plast pop nagler og to bolter. Fjerne pop nagler ved å vri midten av klinke mot klokken med en Phillips-skrutrekker og dra nagler av fairing. Fjern bolten fra hver side av den nedre fairing med en umbrakonøkkel. Dra den nedre fairing fra motorsykkelen og sett det til side. Fjern høyre ramme dekselet, trekke kategoriene montering av rammen gummi grommets. Avsette ramme dekning.

• Skifte motorsykkelen i nøytral og starte motoren, slik at det til inaktiv i tre minutter. Dette vil varme motorens oljeforsyning, la det renne helt i en kort periode. Stoppe motoren og la den avkjøles i to minutter.

• Fjerne olje lokket og måling fra høyre side av motoren. Finn olje bunnpluggen på forsiden av motoren, ved siden av oljefilteret. Bruke et 17 mm støpsel, Fjern bunnpluggen og at oljen skal tømme i en olje pan. Fjerne og erstatte O-ring fra bunnpluggen. Skru bunnpluggen på motoren, og stram til 25 ft-lbs. med en momentnøkkel.

• Fjerne oljefilter bruker en cap-type olje filter fastnøkkel. Tillat alle olje igjen i olje pumpen renne i et olje-pannen. Klargjør nye oljefilteret, spre et lag med fersk 10W40 motorolje rundt filterets indre overflate. Skru oljefilter på motoren for hånd til den sitter mot olje pumpen. Stram oljefilteret til 20 ft-lbs. med en momentnøkkel.

• Sett inn en trakt i olje filler halsen på høyre side av motoren. Hell opptil 3,9 qts. ferske 10W40 motor olje til motoren. Fjern trakten og tørke bort alle sølt olje med en ren butikk håndkle.

• Tørk av olje lokket og peilepinnen rent med en butikk håndkle og sett det inn påfyllingsstussen. Ta måling og kontrollere oljenivået. Øke oljenivået nødvendig pouring liten beløpene av ny olje i påfyllingsstussen. Kontroller oljenivået igjen. Skru av olje lokket og måling på påfyllingsstussen olje hvis oljenivået er riktig.

• Installere høyre ramme coveret, trykke kategoriene montering i rammen gummi grommets. Installere den nedre fairing. Bruk en umbrakonøkkel sette inn og boltene to lavere. Pop nagler inn sine montering poeng og vri midten av klinke klokken med en stjerneskrutrekker for Lås det på plass.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com