Hva vil problemer kode 452 på en Chevy S-10 med 4,3 årsaken?

October 19

Kjent som "trekvart små-blokk" blant Chevy entusiaster, var 4.3-liters en av de mer interessante fabrikken modifikasjonene av gamle skolen 350 motoren. Populært på introduksjonen og gjennom produksjonstiden, denne motoren, som alle andre, fikk noen oppdateringer etter 1996 - og ikke alle av dem har vist så populært.

EVAP System

4.3-liters - som alle andre motorer som selges i Amerika - starter i 1996, og fikk en massiv datamaskinen overhaling i form av OBD-II. En stor forskjell mellom OBD-II og tidligere systemer var at det nye systemet overvåket noe kjent som "fordamping utslipp." For å overvåke fordamping utslipp - drivstoff fordamper ut av tanken - basert systemene på trykk sensorer i drivstofftanken vent røret. Motoren vakuum, med trekull beholderen og drivstofftanken vent røret, holdt tanken på en konstant negative trykket, holde damp inneholdt i stedet for lekker ut gjennom ventilen eller gass cap.

Koden P0456

Koden P0456 oversettes som "EVAP System press Sensor lav inndata," som er en annen måte å si at spenningen kommer fra sensoren er for lavt. Dette er en selvanalyserende koden indikerer at det er en feil med den trykk sensoren eller sensor krets. Du kan også få koden P0440 med det. Dette vil vanligvis bety et vakuum tap i systemet, men i dette tilfellet er sannsynligvis et resultat av en dårlig sensor. Denne feilen vil ikke påvirke kjørbarhet, siden motoren kontroll datamaskinen ikke bryr seg hva som skjer med EVAP systemet. Men det du bør håndtere det, hvis for ingen annen grunn enn lyset vil bo på før du gjør. En alltid-på motor lys er like ille som ingen lyset, slik at du ikke vet om noe alvorlig går galt senere.Hurtigreparasjonen kan være så enkelt som gjør at din gass cap er på stramt.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com