Kjøre en kabel Wire på en uttak fra en Crawlspace

July 15

Kjøre en kabel Wire på en uttak fra en Crawlspace

Boksen for kabel-TV-uttak ligger i veggen omtrent 12 til 14 inches over gulvet og dekket med en plast veggen plate. Boksen utløp ble bygget inn i veggen under hjem bygging og kabler for uttak boksen var forberedt innenfor murene. Det er vanligvis tre ulike steder for kabel-TV stikkontakt boksen i et hjem som har en crawlspace. Kabelutgangen er i rommet på utvendig vegg av huset, i et rom på en indre vegg mellom et rom og skap, og til slutt på en indre vegg mellom to rom. Hver enkelt av disse tre stedene benytter en annerledes teknikk for å bringe en ny kabel i boksen stikkontakt. Eksisterende kabler er referert til som forberedt og legge nye kabler kalles post kablet.

Instruksjoner

Yttervegg installasjon

• Mål utenfor vegg kabel stikkontakt for plassering, bruke et målebånd, og skrive ned den loddrette avstanden fra gulvet til veggen plater sentrum og avstanden fra veggen plate til kanten av rommet. Det er flott om kanten av rommet skulle hjørnet av huset fordi det vil gi en god referanse.

• Gå utenfor og igjen bruke et målebånd, Finn omtrentlig stedet på yttervegg som passer boksen uttak på innsiden av veggen i rommet. Du trenger denne plasseringen for å sikre at du har klaring fra ting som gassmålere eller andre objekter som er fast på utsiden av hjemmet ditt.

• Finn nærmeste crawlspace ventilen til dette stedet på den utvendige veggen der boksen uttaket er plassert. Du vil bruke denne crawlspace vent for kabelen avslutte crawlspace rutes langs utsiden av huset til sted på den utvendige veggen der boksen innvendig stikkontakt er plassert. Stå tilbake og se på denne foreslåtte ruten og kontroller at det er kosmetisk akseptabel for deg. Hvis det ikke er akseptabelt for noe grunn, finne en annen crawlspace vent og se på ruten mellom at ventilen og stedet hvor du skal gå inn i huset med kabel. Når du har fastslått at denne uttak/vent ruten er akseptabelt, utføres utenfor.

• Gå tilbake inn i huset og fjerne veggen plate fra kabel-TV-uttak med en skrutrekker til å fjerne de to skruene. Trekk veggen plate ut fra veggen, sammen med kabelen som er festet til midten av veggen plate, så åpningen er klart. Bruk en lommelykt se inni dette hullet i veggen for å sørge for at det ikke er mellom deg og den utvendige veggen.

• Bore en 3/8-tommers hull gjennom yttervegg, fra inne i rommet, boring gjennom den åpne plassen der du fjerne kabel-TV-uttak i veggen. Ta det med ro når du er boring slik at exit hullet er ren og ikke chip unna stukk eller tre Splinter på utsiden av huset.

• Før kabelen, starter i crawlspace, gjennom crawlspace lufthull på utsiden av huset. Crawlspace ventilen dekkes med en ledning grill å holde gnagere utenfor crawlspace. Det kan hende du skyve kabelen ledningen gjennom hjørnet hullet av denne ledningen grill uten å kutte ledningen grillen til størrelsen på kabelen. Hvis du må klippe et større hull i denne wire grillen, være forsiktig med å skade kabelen som han går gjennom denne nylig kuttet hull i wire grillen.

• Fest kabelen til utsiden av huset langs ruten til det nye hullet i yttervegg. Avhengig av ytre veggen materialet (stucco, tre, etc.) Du kan bruke Roca klipp (liten spiker med plastklemme på hodet) eller skruen/anker metall kabel klipp du kobler kabelen til yttervegg.

• Stikk kabelen gjennom nye hullet i boksen kabeluttak. Det er viktig at eksteriør kabelen inn dette hullet loddrett fra bunnen. Vannrett oppføring eller loddrett oppføring fra toppen og ned lav tillater regn å reise langs kabelen inn i veggen. Hvis kabelen kommer i stikkontakten fra siden eller stikkontakten, koble kabelen så det er en "drypp løkke." En drypp loop er en halvsirkel loop kabel med én side inn hullet loddrett fra bunnen og den andre siden av halv løkken fortsetter på med vannrett eller loddrett rute av reiser til hullet-kabelen.

• Forsegle kabelen i ny hullet med klart silikongel.

Interiør skap veggen installasjon

• Fjern veggen plate fra kabeluttak som ligger på en indre vegg mellom veggen plate rommet og skap. Måle hvor mur tallerken, bruke et målebånd, og deretter gå inn skapet og finne stedet på skap veggen der veggen plate befinner seg i det tilstøtende rommet. Kontroller at det er ingen hindringer for boring og at plasseringen er akseptabelt.

• Bore et hull gjennom skap veggen fra rommet siden av kabel stikkontakt boksen med en 3/8 tommer drill litt. Ta det med ro så Avslutt hullet skal være hyggelig og rent med ingen gips sprekker eller skade.

• Gå tilbake inn i skapet og avgjøre kabel ruten fra crawlspace opp gjennom skapet gulvet og i denne nye hullet i veggen. Hjørnet av skapet er det beste stedet å bore andre hull gjennom skapet gulvet og inn i crawlspace. Ved å plassere kabelen hjørne i skapet vil det være lite potensial for kabel skade fra sko, leker og lagring elementer. Hvis du borer et hull gjennom gulvet i skapet i hjørnet, må kabelen festes til baseboard rundt den nederste veggen av skapet å peke rett under det nye hullet i skap veggen. Kabelen kan knyttes til baseboard bruker en 3/8 tommer stifter, Roca klipp eller skruen/anker kabel klipp.

• Fest kabelen i skapet bruker en loddrett rute fra baseboard opp til og gjennom nye hullet. Forsegle kabelen og nye hullet med klart silikongel. Du har fullført ruting kabelen fra crawlspace boksen kabel stikkontakt.

Indre rom vegg installasjon

• Fjern veggen plate fra kabel uttaket i veggen mellom to rom av hjemmet.

• Bruke lommelykten og se i dette hullet, 12 inches dypt, og se på gulvbjelker eller tre bunnen av hullet. Du må drille gjennom denne tre bunnen av hullet for å tillate en kabel fra crawlspace komme opp gjennom gulvet inne veggen til boksen kabel stikkontakt.

• Bore en 3/8-tommers hull gjennom gulvet bjelke, inne i veggen, med en lang, fleksibel aksel, borekronen som vil tillate litt for å bøye slik at du kan se dette hullet gjennom åpningen i veggen der kabelutgangen er plassert, uten å skade veggen.

• La bore litt i hullet, stikker i crawlspace, når du har brutt til crawlspace. Dette vil hjelpe deg å identifisere nye hull plassering fra crawlspace. Når du har funnet den nye plasseringen denne borekronen kan fjernes for kabel plassering.

• Stikk kabelen gjennom nye hullet fra crawlspace inn kabel stikkontakt lokasjonen på veggen. Fra inne i crawlspace tette hullet rundt kabelen ved en silikon gel. Du har fullført ruten kabelen fra crawlspace innenfor i boksen plassering.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com