IPhone Touch Type instruksjoner

August 4

IPhone Touch Type instruksjoner

IPhone er ikke det første berøring-skjerm cellphone noensinne gitt ut, er det en av de første som ikke krever bruk av en pekepenn. Skjermen er også mer følsom enn tidligere berøringsskjermen teknologi. Dette, kan sammen med type berøringstastaturet, et tastatur som vises på skjermen, brukerne kan skrive raskere og med færre feil, gjør det enklere å gjøre mer av hverdagsoppgaver tidligere forbeholdt fullverdig datamaskiner som sender e-post, skrive tekstdokumenter og websurfing.

Instruksjoner

• Finne et program som bruker funksjonen for preg-type. Nesten alle programmer gjør det på en gang eller en annen, selv om noen bruker det mer omfattende enn andre. Notater, e-post og meldinger bruker touch type og alle kommer forhåndsinstallert på iPhone. Trykk programsymbolet av ditt valg. Dette åpner programmet.

• Åpne et felt for å skrive inn tekst. I notater, trykk på "+"-symbolet øverst i høyre hjørne av skjermen. Trykk på ikonet som ser ut som en firkant med en penn i det nedre høyre hjørne i e-post. I meldinger er dette samme ikonet øverst i venstre hjørne. I alle tilfeller, åpnes et nytt felt viser området som teksten vises og et tastatur under den.

• Skriv inn ønsket tekst ved å trykke på tastaturet knappene med tommelen eller pekefingeren. Når du trykker en tast, nøkkelen forstørrer bekrefter valget og teksten vises i feltet. Til tall, skilletegn eller symboler Trykk tasten i nedre venstre hjørne av tastaturet merket ".? 123."A ny liste over tegn vises på tastaturet. Gå tilbake til bokstaver Trykk den nedre venstre knappen, nå merket "ABC." For å kapitalisere et tegn, trykker du pil opp like ovenfor de ".? 123" nøkkel. Dette understreker pil som angir at den neste bokstaven du trykker vises som hovedstad.

• Slå av telefonen sidelengs for å forstørre tastaturet. Dette utvider tastaturet slik at det opptar hele siden av skjermen. Du kan nå holde telefonen med to hender og bruke begge tomlene til å skrive. Denne metoden hjelper med lengre meldinger eller når rask maskinskrivning ønskes.

Tips og advarsler

  • De fleste iPhones kan klippe, kopiere og lime tekst. For å gjøre så berøring skjermen nær teksten du ønsker å endre. Synes tre opsjoner "Velg, Velg alt, lime" Velg Marker. Dette understreker teksten og viser to små blå sirkler. Trykk og hold fingeren på en av sirklene og dra fingeren over skjermen. Dette lar deg endre den valgte teksten når du har valgt ønsket tekst Velg "Cut" eller "Kopier". Trykk et annet område av skjermen og presse "Lim inn" for å skrive inn teksten i et nytt sted.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com