Hvordan fjerne BlackBerry Desktop omdirigere programvare vellykket

November 16

Hvordan fjerne BlackBerry Desktop omdirigere programvare vellykket

BlackBerry er en smarttelefon produseres av kanadiske selskapet Research in Motion. BlackBerry ble introdusert i 2002 og har siden utvidet til 12 forskjellige modeller. Som en smarttelefon, kan BlackBerry tilgang til Internett, ta bilder og sende og motta e-post. En BlackBerry kan bruke to ulike metoder til å hente e-post: BlackBerry serveren og BlackBerry Desktop omadressereren. Hvis begge disse er utilsiktet installert, kan telefonen få kopier av e-postmeldinger.

Instruksjoner

Fjerne direktør

• Trykk på "Meny" på BlackBerry og deretter Bla ned til "Alternativer"-menyen (ser ut som en fastnøkkel). Trykk på styrekulen for å åpne menyen.

• Rull til "Avanserte alternativer" og trykk på styrekulen. Bla ned til "Service bok" i "Avanserte alternativer"-menyen og trykk på styrekulen.

• Bla ned og merke "Desktop [CMIME]." Trykk på "Menu"-knappen, bla til "Slett" og trykk på styrekulen.

Endre Desktop Manager

• Klikk på Start-menyen eller "Vindu"-ikonet nederst i venstre hjørne av skrivebordet. Klikk på "Kontrollpanel".

• I Kontrollpanel-vinduet klikker du på "Legg til/fjern programmer" for å åpne vinduet "Legg til/fjern programmer". Bla ned til "BlackBerry Desktop Manager". Klikk programmet og klikk "Endre/fjerne." Når avinstalleringsvinduet åpnes, klikk på "Avinstaller." Følg instruksjonene for å avinstallere programmet.

• Gå til http://na.blackberry.com/eng/services/desktop å laste ned programmet Desktop Manager for BlackBerry. Når det er lastet ned, klikk på installasjonsfilen og følg instruksjonene for å installere programmet. Ikke Velg alternativet for å installere programmet omadressereren.

Tips og advarsler

  • Omadressereren er bra hvis du bruker Outlook til å videresende e-post til telefonen; Imidlertid kan BlackBerry-brukere ofte få email direkte fra serveren. Bruk dette når du trenger å bli din email direkte fra utsikt og ikke får e-post noen annen måte.
  • Ikke lek med BlackBerry bok innstillinger for mye - dermed kan føre til din BlackBerry å stoppe tilgang til visse programmer og at den fungerer normalt.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com