Hvordan du bruker Telnet i XP

March 7

Telnet er en protokoll som tillater en bruker å logge på andre datamaskiner. Du bruker en IP-adresse eller domene navn for å logge på. Oppslagstavler er fortsatt tilgjengelig for spill, laste ned filer eller lese informasjon. I tillegg kan du spille spill med vennene dine over denne typen nettverk. Telnet er ikke så vanlig som den gang var. Likevel, det er en enkel metode for å koble til forskjellige venner eller nettsamfunn.

Instruksjoner

1 Gå til "Start"-menyen på nederst til venstre på skjermen. Klikk "Kjør" og skriv inn i Telnet. Trykk "OK"-knappen eller "Enter" på tastaturet.

2 Skriv inn bokstaven "o" i ledeteksten. Når vinduet vises, vises en linje lesing "Microsoft Telnet >". Dette er ledeteksten. "o" åpnes en tilkobling, Anmod.

3 Angi IP-adresse eller domene navnet på destinasjonen. Sette inn IP etter utløseren "< til >". Trykk "Enter". En tilkobling til målet vises i vinduet.

4 På høyre side i Telnet-vinduet, Finn den tilbake rullefeltet. Hvis du savner noen samtale eller informasjon, bruk denne til å vurdere.

Tips og advarsler

  • Det er begrensninger for lager telnet i Windows XP. Besøk Download.com opp for å få en telnet-program som tilbyr flere alternativer, for eksempel nedlasting, en større tilbake bla eller farget tekst. Disse inkluderer Telnet Server, absolutt Telnet og Win Tel.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com