Triks for Airtel mobilt kontor

May 27

Airtel, en av de største mobiltelefon service skaffe inne India på utgivelsestidspunktet, gir Mobile kontor, en funksjon som gir tilgang til Internett via mobiltelefonen. Airtel tilbyr flere pakker for bruk av båndbredde, hvert med begrensninger. Det er flere triks og tips for brukere å fremskynde tjenesten eller til å få det gratis.

Mobilt kontor aktivisering

Mobile kontor aktivisering bør være første prioritet. Husk at når det er aktivert, rate kostnader vil sparke i. Heldigvis er det et triks for å tillate gratis Internett. Først ringe * 567# på den mobile enheten og venter på en innkommende melding. Når meldingen vises, trykk "1" for Mobile kontor, og trykk "Send". Et annet sett med alternativer vises. Velge "2" for "Null leie alternativet" trykk "1" og sende atter å til slutt aktivere Mobile kontor. Vente på en bekreftelse på at tilkoblingen er aktivert.

Mobilt kontor Proxy knep

Når du har aktivert ditt Mobile kontor, kan du endre innstillingene på telefonen og bruke proxy-innstillingene for en gratis Internett-tilkobling. Kontroller at du har mindre enn 30 Rs på forhåndsbetalte konto. Så gå til telefonens tilkoblingsinnstillinger og angi følgende informasjon: radproxy.com opp for IP, 80 for porten, wap.yahoo.com opp til hjemmesiden, og airtelgprs.com opp for APN. Lagre innstillingene og åpne wap.yahoo.com på ved hjelp av din standard nettleser. Hvis du angitt riktig informasjon i, vil du kunne få tilgang til Internett gratis. Husk å holde den forskuddsbetalte saldoen lav, som dette trikset kan noen ganger renne den gjenværende saldoen.

Tredjepartsprogramvare knep

Få gratis Internett-tilgang er en av de mest ettertraktede triksene når du bruker Airtel mobilt kontor, selv om det krever noen tekniske kunnskaper og dataoverførte tredjepartsprogramvare, for eksempel UCWeb, kjøre. Bortsett fra dette er en symbol-basert transportabel telefon også nødvendig, som tredjeparts programvarekonfigurasjonen fungerer bare for telefoner med en Symbian-operativsystemet. Hvis du vil gjøre utslaget, må du først laste ned tredjepartsprogramvare konfigurasjonen. Når det er lastet ned, kjøre filen på mobiltelefonen og gjøre den til standardleser. Noen tredjeparts mobile nettlesere kommet allerede med forhåndskonfigurerte innstillinger, mens med andre, bestemt leser innstillingene er nødvendig for å gjøre utslaget arbeid.

Opera Mini Internett triks

En annen måte å få gratis Internett-tilgang med Airtel Mobile kontor er å laste ned og installere Opera Mini på Symbian- eller Android-baserte telefonen. Når det er lastet ned, må du endre innstillingene for Opera Mini gratis tilgang til Internett. On the Opera Mini settings, change the APN option to airtelgprs.com, the Proxy IP to 122.252.243.100, and the Proxy Port to 8080. Når endringene er gjort, åpner Opera Mini, og bruker [email protected] på alternativet foran Query. Hvis gjort riktig, vil dette tillate deg å surfe og laste ned filer gratis.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com