Hindre bil batteri korrosjon

March 2

Introduksjon

Batteriet terminaler rase korrosjon, som igjen blir i veien for en god kontakt med makt og bakken ledninger. Når makt og bakken ledninger har en dårlig forbindelse, avhengig av hvor ille tilkoblingen er, bilen starter ikke, lys flimring, dynamoen kanskje ikke kunne lade batteriet og bruke varmen, A/C, strøm vinduer og lys viktigste tappe batteriet.

Det finnes noen måter å hindre bil batteri korrosjon, og de alle innebære sjekke batteriet terminalene hver månedene. Det anbefales at du kontrollere og rengjøre batteri terminalene på hvert oljeskift eller på 3 måneders intervaller, hva som kommer først. Alltid bruk gummihansker når du arbeider med batteri korrosjon, og skyll hansker når du er ferdig. Batteriet korrosjon er tørket syre fra batteriet, og det vil føre til skade huden.

Bruke natron

Rengjør batteri terminalene med natron og vann. Dryss natron på batteriet terminalene, så dryss akkurat nok vann på bakepulver å lage en lime. La blandingen å sitte på korrodert batteri terminalene i noen minutter, deretter bruker en stålbørste, skuring terminalene. Når korrosjon fjernes fra utsiden, fjerne ledninger og rengjør kontaktene på ledningene.

Bruke koks

Rengjør batteri terminalene med Coca Cola. Hell litt Cola på batteriet terminalene. Etter koks sitter i noen minutter, skuring terminaler med en stålbørste. Fjern ledninger og rengjør wire kontaktene.

Bruke en Terminal renere

Kjøpe et batteri terminal renere. Hvis du bruker renere på terminalene ved første øyekast for korrosjon, trenger du ikke å bruke natron eller Cola på terminalene. En batteri terminal renere er en runde stykke metall med metall pensel inni. Det er laget for å passe over toppen av batteriet terminal. Du bare rotere den frem og tilbake, og det vil fjerne korrosjon. Batteriet terminalen renere har også en pensel på det---bare trekke det ut av toppen av støvsugeren---denne pensel har en kort hånd på det og brukes til å rense wire kontaktene.

Kobber Penny kunsten

Batterisyre liker ikke kobber. Et gammelt triks brukes av Vis bilentusiaster er å super-lim en penny 1/8th av en tommen fra hver batteriet terminal. Tillat ikke penny å ta batteriet terminal, eller ellers du kan kortslutte batteriet. Vil du fortsatt ha å rengjøre batteri terminalene til slutt, men det vil ta mye lengre tid for batteri korrosjon å bygge opp på terminalene.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com