Hvordan å stoppe iPhoto fra åpningen iPhone

May 11

Alle nye Mac fra 2010 kommer sammen med Apples iLife suite av programvaren, som inkluderer iPhoto-programmet for behandling av bilder og digitale bilder. Hvis du kobler iPhone til Mac, vil iPhoto-programmet lansere og forsøk å importere bilder som standard. Dette kan forstyrre din arbeidsprosessen eller ellers irritere deg. Du kan deaktivere standardvirkemåten at åpner iPhoto når du kobler en iPhone til din Mac via innstillinger for iPhoto eller til de av Apples Image Capture.

Instruksjoner

Bruke iPhoto-valg

1 Dobbeltklikk iPhoto programsymbolet på Mac. På menyen ved siden av Apple-menyen på menylinjen øverst på skjermen leser iPhoto.

2 Klikk på «iPhoto»-menyen på menylinjen og velger du "Innstillinger"-menyen, som vanligvis er det andre elementet ned fra toppen.

3 Ser ned i ruten "iPhoto preferences" under "Generelle innstillinger" for en vare som leser "Koble kameraet åpnes." Klikk "Ingen program."

4 Klikk røde sirkler "X" i øvre venstre hjørne i valg-vinduet. Du kan lukke iPhoto eller fortsette å arbeide med den. Nå, når du kobler iPhone til Mac, åpnes iPhoto ikke.

Bruke bilde-opptaksinnstillinger

5 Klikk på ikonet «Spotlight» i øvre høyre hjørne av skjermen og type "Image Capture" i tekstboksen. Klikk på toppen hit for å starte Image Capture.

6 Se på menyteksten øverst på skjermen på menylinjen ved siden av Apple-menyen i øvre venstre hjørne. Teksten vil lese "Image Capture" Hvis det programmet er aktivt.

7 Klikk på "Image Capture"-menyen på menylinjen og klikk på "Innstillinger"-menyen, som vil være det andre elementet ned fra toppen.

8 Finn valg-vinduet åpnes med Image Capture og Finn menyelementet innledet av "når et kamera er koblet, åpne:" og klikk på menyen ved siden av.

9 Velg alternativet "Ingen program" fra Image Capture innstillinger-menyen. Klikk på Image Capture-menyen på menylinjen og klikk "Avslutt" fra bunnen av listen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com