Hvordan du kobler en gammel Laptop til DSL

July 27

Hvordan du kobler en gammel Laptop til DSL

Selv om du har en trådløs DSL-nettverk, kan du likevel koble en gammel laptop til DSL service. Du har to alternativer: koble til nettverket kabel med en Ethernet-kabel, eller bruke et trådløst USB-nettverkskort. Avhengig av alderen på den bærbare datamaskinen, kan du ikke finne en USB-adapter kompatibel med gamle operativsystemet og minne begrensninger. Snarere enn oppgradere minne og OS, kan du velge enklere, men mindre høyteknologiske, mulighet til å koble din gamle laptop med en Ethernet-kabel.

Instruksjoner

1 Kontroller at din gamle laptop har en Ethernet-port. Det er eksterne adaptere kan du kjøpe hvis datamaskinen ikke har Ethernet, men du må jakte rundt online for å finne en.

2 Kontroller trådløsruteren for en åpen Ethernetport. De fleste rutere har minst fire åpne porter for akkurat denne typen scenario.

3 Kjøre en Ethernet-kabel fra alle åpne porter i den trådløse ruteren til din gamle laptop.

4 Åpne et leservindu på datamaskinen. Du skal kunne koble automatisk. Hvis nettleseren din er gammel må du oppdatere den før du kan koble.

5 Last ned den nyeste versjonen av nettleseren på en annen datamaskin. Kopier installasjonsfilen på en flashdisk. Sett inn flash-stasjonen i gamle laptop og kopier filen til skrivebordet.

6 Dobbeltklikk ikonet nettleser installasjon og installere den nye nettleseren. Start datamaskinen på nytt hvis nødvendig. Åpne den nye nettleseren, du skal kobles til DSL.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com