Installasjon Tips for en usynlig skjerme

November 13

Det usynlig Skjerme er en skjermbeskytter laget av Zagg Inc. for de fleste telefoner og tabletter. Disse skjoldene er laget med samme materiale som amerikanske militæret bruker for belegg deres helikopter blad. En av de store fordelene ved hjelp av usynlig Skjerme er at det er permanent. En gang installert, krever ikke skjoldet erstatning eller montering noensinne. Selv om dette kan spare deg penger som normalt ville bli brukt på erstatninger, kan installere skjold det være vanskelig.

Rengjøring

Når du installerer skjoldene, er det viktig å huske at limet er permanent. Når det har begynt tørker på, fjernes ikke det igjen uten å erstatte den. Det er lurt å vaske hendene før du begynner installasjonen. Dette hindrer alle skitt som kan normalt på hendene fra stikker til limet og la smuss mellom skjermen og skjold som vil føre til feil. Rengjøring skjermen på forhånd er også en god idé, siden mange av oljer fra hendene la flekker som vil bli permanent skjoldet er installert. Du kan rengjøre skjermen ved hjelp av medfølgende installasjon spray og klut.

Hindre fingeravtrykk

Hvis du prøver å ta skjold hele, vil du se at du vil forlate et fingeravtrykk på den selvklebende siden som ikke vil gå av. Du kan forhindre forlate disse fingeravtrykk av sprøyting litt installasjon spray på fingertuppene. Du trenger bare å spray nok til å fukte tips. Installasjon spray fungerer som en barriere mellom fingrene og skjermen.

Bruke installasjon Spray

Det usynlig skjerme kommer med en installasjon spray brukt til å kurere skjoldet til skjermen. Ikke bruk for mye av dette på skjermen, som du arbeider med elektronisk utstyr. Når bruke skjold og bruke nal, prøver å holde noen av spray kommer i kontakt med høyttaler og noen åpninger i telefonen, for eksempel hodetelefonkontakt og lading port. Hvis spray klarer å komme inn i disse områdene, kan det forårsake interne skader som hindrer telefonen fungerer.

Ved hjelp av varme

Med en liten mengde varme kan betydelig redusere tiden nødvendig for skjoldet å kurere. Ikke bruk en varmepistol, men. Varme våpen vil avgi for mye varme og kan forårsake skade på selve telefonen. ZAGG anbefaler at du bruker en liten lampe eller hårføner for dette formålet. Dette gir på nok varme i en kort periode å hjelpe tørking uten forårsaker skade på telefonen.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com