Hvordan fungerer en planetarisk overføring?

June 11

hva er det?

En planetarisk overføring er en giring som har en rekke ytre tannhjul, kjent som planeten tannhjul, som rulleres rundt en indre utstyr, som er også referert til som en sol-gear. Formålet med planetenes overføring gears er å øke utover hastigheten i objekter fra motorkjøretøyer, til blyant sharpeners.

Slik fungerer det

En planetarisk overføring er unik ved at de ytre tannhjul reise rundt den sentrale redskap høy hastighet på grunn av fysikkens lover. For eksempel i en desk-montert manuell blyantspisser, spaken er koblet direkte til sentralt, eller sun, utstyr for enheten. Når du slår spaken på den raskeste hastigheten, forårsaker kjølvannet av solen utstyret planeten girene begynne spinning individuelt. Denne kombinasjonen av hastigheter øker vindstyrke slippes ut fra overføring, derfor økende hastigheter. I biler arbeider automatgir sånn også.

Populære maskinene

En populær bil som inneholdt en planetarisk eller epicyclic, girkasse var Ford Model T, som ble først produsert i 1908. Kjent som den mest innflytelsesrike bilen av 1900-tallet, flyttet denne Henry Ford etableringen ved hastigheter raskere enn tidligere produsert biler som ikke engasjere seg en planetarisk overføring.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com