Slik konfigurerer du en stasjonær skjerm med en bærbar datamaskin

April 9

Slik konfigurerer du en stasjonær skjerm med en bærbar datamaskin

De fleste bærbare datamaskiner har evnen å sende videosignaler til en ekstern skjermsystemet som en stasjonær skjerm, projektor eller med en kompatibel HDTV. Når ekstern skjermsystemet er konfigurert, vises alle bildene som ville ellers vises bare på den bærbare maskinens LCD-skjerm. Når du bruker en stasjonær skjerm, kan du deaktivere den bærbare maskinens LCD-skjerm for å spare strøm. I enkelte bærbare datamaskiner går LCD-skjermen av automatisk så snart en ekstern skjerm er festet.

Instruksjoner

1 Slå av bærbar PC og desktop skjermen. Hvis den stasjonære skjermen er koblet til en datamaskin, slå av datamaskinen før du fjerner den. Forsøk aldri å koble fra eller koble kabler fra elektroniske komponenter med en live strømkilde, fordi du kan skade komponenten hvis du plugger den inn i et feil spor.

2 Identifisere skjermens kabel og koble den i videotilkoblingen porten på den bærbare datamaskinen. Videokabelen fra baksiden av den stasjonære skjermen ender i en solid rektangulære ordning med femten pins stikker fra en liten metallisk sak. Finn i videotilkoblingen porten på bærbare; avhengig av produsent og modell hende porten på baksiden eller på siden av den bærbare datamaskinen. Koble femten-pinners kabel til porten. Ikke prøv å tvinge kabelen; Hvis det ikke går lett, du kan ha til feil port eller én eller flere av pinnene kan bøyes.

3 Forsterk bærbar PC og desktop skjermen. Hvis du ikke ser en visning på den eksterne skjermen umiddelbart, vil du måtte veksle mellom visningsmodi. Du kan gjøre dette ved å trykke en kombinasjon av taster fra bærbare; nøyaktig samme kombinasjon avhenger laptop. Mest populære tastkombinasjonene er "Fn/F3, «" Fn/F5,"" Fn/F8"og" Fn/F9." "Fn"-tasten er konstant, og når trykket sammen med "F3", "F5," "F8" eller "F9" nøkler, laptop vil bytte til en annen visningsmodus og aktivere til skjermen. Riktig "F" tasten har vanligvis en etikett si ' CRT/LCD' eller et ikon viser en skjerm. Hvis ingen av tastkombinasjonene arbeid, se brukerhåndboken.

4 Slå den bærbare LCD-skjermen når den stasjonære skjermen oppdages. Den eksterne skjermen vil begynne å vise bilder når skjermen er endret fra den bærbare datamaskinen. Holde trykke tastekombinasjonen til LCD-skjermen blir tom. Du kan eventuelt lukke lokket på enkelte bærbare datamaskiner deaktiverer LCDskjermen.

5 Angi oppløsning. Med mindre endret, vises bilder til skjermen i den bærbare maskinens standardoppløsningen. Naviger til "Device Manager" til skjermen er anerkjent og oppført av operativsystemet; Du kan ikke endre oppløsningen til operativsystemet oppdager skjermen. Når skjermen er oppdaget, angi ønsket oppløsning fra "Skjermegenskaper."

Tips og advarsler

  • Trekk ut videokabelen etter at du har avsluttet den eksterne skjermen.
  • Sjekk pinnene på den stasjonære skjermen kabel før du kobler den. Hvis det ikke går lett, prøve å rette pinnene forsiktig med en liten, skarpe iverksette. Tving aldri kabelen i - kan du skade både den bærbare maskinens port og skjermens kabel hodet.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com