Hvordan bygge et PC Card kjøligere

April 10

Grafikk bearbeiding enhet (GPU) og skjermkort i PC krever et kjølesystem for dem å fortsette å arbeide effektivt. Dette er fordi prosessorenheten (CPU) tendens til å bli oppvarmet når brukes for en lengre periode. Hvis skjermkortet overopphetes, er det i fare for sviktende helt og måtte byttes. Høy kvalitet PC skjermkort kan være svært kostbare. For å forhindre et sviktende-skjermkort, kan du bygge din egen PC card kjøligere med billige materialer som er tilgjengelig i alle brukte elektronikk butikken.

Instruksjoner

1 Koble datamaskinen fra veggen.

2 Åpne CPU og fjerne gamle fans. Trekk vifte kontakten for å koble den. Vifte kontakten er gruppen av ledninger fremvoksende fra fan saken og koblet til en plast port som er koblet til hovedkortet. Skru fans fra fan sporene på hovedkortet.

3 Passe de nye fans i tomme spor. Hvis områdene er for små, kuttet bort på de indre kantene på sporet med hacksaw å forstørre dem. Skru de nye fans på plass og sikre at viftebladene kan bevege seg fritt i rommet.

4 Koble datamaskinen og slår den på. Kontroller at det er ingen hindringer hindre viftebladene roterer fritt.

5 Slå av strømmen og erstatte CPU saken.

Tips og advarsler

  • Test hvis luftstrømmen fra viftene i datamaskinen er tilstrekkelig når du slår på datamaskinen. Plass hånden foran PC å føle hvis luften trekkes inn i datamaskinen. Alle moderne PCer leveres med innebygd kjøling systemer. Hvis du ikke føler noe, holder en fjær eller papir på forsiden av maskinen. Hvis det er ingen synlige luft gjeldende, må du øke luftinntaket. Gjenta det samme for baksiden av PC. Du burde føle noen varme luften blir tvunget ut av produksjon viften. Hvis du ikke føler noen luft eller finner ingen dokumentasjon av luft gjeldende, erstatte fans.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com