Hvordan konvertere Vts til Mpeg

December 18

Hvordan konvertere Vts til Mpeg

VTS eller Video tittelen satt, er et videoformat som brukes på DVD til å lagre lyd og video dataene. MPEG eller Motion Picture Experts Group, er en internasjonal standarder organisasjon som utvikler mange lyd- og videokodeker, inkludert MPEG1, MPEG2, MPEG4 og MP3 for lydfiler. Konvertere en VTS-fil til MPEG er nødvendig fordi VTS filer ikke er kompatible med mange bærbare mediespillere som iPhone, iPod eller Zunes.

Instruksjoner

1 Utprøve BUP Converter VTS til MPEG Converter (se ressurser), et brukervennlig program som kan konvertere mellom nesten alle tenkelige videoformater. Klikk Bla gjennom for å importere filen VTS og klikk "Til MPEG" i toppmenyen. Velg en plassering og klikk "Konverter nå!"

2 Bruke Flash DVD Ripper (se ressurser) Hvis du har flere VTS filer på en fullstendig DVD du ønsker å konvertere til MPEG. Klikk "Åpne DVD" for å åpne DVD, og velg "MPEG" som utdataformat. Klikk "Konverter" for å starte konverteringsprosessen.

3 Sjekk ut OJOSoft MPEG converter (se ressurser). Denne programvaren kan konvertere nesten alle formater, inkludert VTS, MPEG. Bare dra og slippe filen VTS i boksen inn i Velg "MPEG" i toppmenyen. Velg en video profil og en plassering og klikk "Konverter".


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com