Hvordan lage 3D-tekst i Adobe Photoshop

May 5

Hvordan lage 3D-tekst i Adobe Photoshop

For å lage en 3D-effekt for tekst i Photoshop, kan du manipulere tekst ved hjelp av programmets effekter og lag. Det finnes mange varianter å oppnå effekten, noen subtile, noen dramatiske. Dette er en tilnærming. Når du er ferdig med å lage 3D-tekst, kan du eksportere det som frittstående grafikk i et dokument som er opprettet av et annet program, eller du kan kombinere det med et annet Photoshop bilde.

Instruksjoner

1 Opprett en tom fil med Photoshop eller åpne en eksisterende fil med et bilde som du ønsker å plassere 3D-tekst. Filens modus bør være RGB tillate filtre og stiler å ha effekt. Du kan konvertere til CMYK senere hvis prosjektet er ment for utskrift.

2 Velg tekstverktøyet og type i teksten. Photoshop plasseres teksten automatisk på et nytt lag. Du kan skjule alle bildelag for å lette redigering. Justere font, størrelse og farge på teksten etter behov. En stor, fet skrifttype fungerer best for effekten.

3 Rasteriser type ved å velge "Laget", "Rasterize" og "Type" for å endre teksten som et grafikkobjekt. Siden du vil ikke lenger kunne redigere ord, være sikker på stavemåten og ordvalg er riktig.

4 Forskyv tekst for å gi en dramatisk perspektiv til type. Velg "Rediger", "Free transform," og på boksen som vises, hold nede "Control" nøkkel (PC) eller "Command"-tasten (Mac) og dra de øverste hjørnene av "Transform" kontrollboksen innover foreslå bokstavene stiger til en høyde.

5 Velg ikonet "Legg til en lagstil", "fx"-knappen nederst i lagpanelet, og velg "skråkant og preg. Juster innstillingene i kontrollen i menyen for å justere skråkant. Standardinnstillingen for "Stil" miste-ned utvalg er "Indre skråkant." "Dybde" fungerer bra på 1000 prosent.

6 Flytt glidebryteren til "Size" i piksler for å justere størrelsen på skråkant. Gjør det samme med mykere effekt.

7 Angi vinkel og høyde for skyggelegging, selv om standard 120 grader og 30 grader fungerer godt, og la "Bruk globalt lys" sjekket.

8 Endre "fargen" til å en nyanse lysere enn skriften, og shadow modusen mørkere. La "Tetthet" på 75 prosent for hver. Du kan også la det "Høydepunkt" på "Skjerm" og "Skyggen"-modus til "Multipliser".

9 Dupliser laget ved å klikke på topp rett ikonet i Lag-panelet og velger dette alternativet, og fjerne: "Effekter" fra kopi ved å dra effekten liste til papirkurven.

10 Mørkere farge på de laget til å representere skyggelegges dybden. Flytte laget under opprinnelige typelaget og bruker piltastene, strike pilen en gang, og venstre eller høyre pilen en gang, avhengig av lys effekten du vil.

11 Hold nede "Option"-tasten (Mac) eller "Alt"-tasten (PC) mens å trykke ned og venstre eller høyre pil for å opprette flere lag til dybden av skygge du.

12 Flette "Synlige lag" på Lag-menyen til å lage en grafikk.

13 Velg "Polygon Lasso" i verktøykassen trimme noen skarpe hjørner opprettet når de skyggelagte dupliserte lag.

Tips og advarsler

  • Du har mange alternativer for å legge til skyggelegging, overganger og effekter. Designer Tyler Dennis gir noen flere detaljer på webområdet "Seks revisjoner" (se referanser). Din beste alternativet er å eksperimentere.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com