Hvordan fjerne bagasjerommet panelet på en 2002 Audi vogn

March 20

Den 2002 Audi stasjonsvognen er en allsidig bil med god ytelse og lastekapasitet. Det er basert på Audi A4, som er basert på Passat sport vognen, men det har mye bedre interiør trim og drivetrain valg. Men kan bagasjerommet paneler bli skadet av skiftende Last eller kjæledyr tygge på interiør. Du kan fjerne den skadede paneler selv, dermed sparer deg en tur til et verksted.

Instruksjoner

• Plasser Audi i parken og aktivere nødbremsen. Trekk utløserhåndtaket bagasjerommet.

• Gå til bagasjerommet og finne de åtte skruene langs bunnen av bagasjerommet panel som normalt dekket av støtfangeren når det er stengt. Skru hver skrue med en Philips skrutrekker; holde skruer trygt sted som de vil bli gjenbrukt med erstatning panelet.

• Gå inn på baksiden av stasjonsvognen og finne de fire skruene øverst i bagasjerommet panelet. Skru ut skruene med en Philips-head skrutrekker. Oppbevare disse skruene atskilt fra de nederste skruene som de er en kortere lengde.

• Skyv en flathodet skrutrekker inn mellom bagasjerommet panelet og bagasjerommet rammen. Forsiktig arbeide det flathead over sømmen, fra toppen til bunnen av panelet til bagasjerommet. Ikke fjerne panelet ennå, bare få det å løsne fra bagasjerommet rammen. Holde arbeider skrutrekkeren til hele stammen panelet står litt opp. Så trekke panelet av for hånd, og pass på ikke å dra for hardt på en side eller plast vil fordreie.

Tips og advarsler

  • Fjerne interiør paneler kan se mistenksom dine naboer eller politiet. Du kan gjøre ditt arbeid i en indre plassering, for eksempel garasje eller en venns garasje.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com