De beste høyttalerne for en Yamaha HALVST 5440

July 20

De beste høyttalerne for en Yamaha HALVST 5440

Halv-st-5440 er en 5.1 surround lyd mottaker fra Yamaha, og en rekke høy kvalitet høyttaler kan gjøre denne enheten rettferdighet. Enten du ønsker å lytte til musikk, se filmer eller begge, er 5.1-kanals surround-lyd en helt ny verden for de vant til vanlig gamle stereo. Som med noen produkter, får du hva du betaler for. Men høyttalersystemer har utviklet seg slik at enda lavere-end modeller er imponerende.

Yamaha NS-SP1800BL 5.1-kanals hjemmekino høyttalerpakke

Dette er et rimelig og praktisk valg for halv-st 5440. Selv om disse høyttalerne ikke er helt opp til audiophile standarder, er de egnet som enkle høyttalere. Satellitthøyttalere har 2 1/2-tommers bass og 1/2-inch diskanthøyttalere; subwooferen er 8 inches og 100 watt. Som en Yamaha produkt bruker dette systemet avansert Yamaha aktive servo teknologi (avansert YST), som gjør det muliggjør å arbeide med mottakeren å impedans, sikrer perfekt lineær bevegelse i høyttalerne.

Polk Audio RM705 5.1 hjemmekino System

Litt dyrere ($250) enn Yamaha høyttalerne, men med en mer elegant design, Polk Audio RM705-høyttalersett bruker Reuleaux trekantet kanter en tradisjonell rektangulær form for å oppnå et eget utseendet i tillegg til sin skarpe lyd. Resonanser og stående bølger i høyttaleren minimeres ved denne design, som bidrar til å eliminere noen av muddiness forbundet med mindre høyttalere. Disse høyttalerne bruker også en bred-spredning driveren array, som betyr at de kan projisere lyd i flere retninger samtidig, derav "større enn livet" lyden.

Energi 5.1 ta Classic hjem teater System

Disse høyttalerne detaljhandel for rundt $600, og en del av den prisen går mot den fancy svart laminat eksteriør som vil utfylle ethvert hjem innredning. Høyttalerne er rektangulære, i motsetning til Polk høyttalerne. Satellittene måle 4.1 inches av 4.1 inches av 6,8 inches og veier bare 2.9 lbs., noe som gjør dem perfekt for veggmontering. De har imidlertid bakmontert porter, som kan gjøre det vanskelig å montere dem på veggen uten å ofre noen bassrespons. Dette er ikke et problem med systemets senterhøyttaler, som bruker frontmonterte porter.

Klipsch HD 500 kompakt 5.1 hjemmekino System

I 1946 bygget Paul W. Klipsch en høyttaler selskapet rundt hans oppfinnelse, som han kalte Klipschorn. Dette var en horn-loaded høyttaler som var liten nok å passe i et familierom, og som brukte veggene i slike et rom som lavfrekvente horn utvidelser. Unødvendig å si, kan dette ikke være systemet for deg hvis du har tynne vegger og grinete naboer. Disse høyttalerne detaljhandel for $600, som er rettferdiggjort gjennom bruken av MicroTractrix teknologi, som i utgangspunktet betyr diskant er støpt direkte på forbløffe. Dette gjør høyttaleren mer effektivt, med mindre rom samhandling og minimal lyd forvrengning.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com