Forskjellen mellom bilvoks & polsk

July 12

Forskjellen mellom bilvoks & polsk

Men sluttresultatet kan virke like, er det en verden av forskjell mellom ofte forvirret prosessene av voks og polering bilen.

Overflateforandringer

Polsk er en mild selvheftende som skinner ved å fjerne lille skrapte i maling. Voks er et belegg som dekker kroppen og fyller riper etter et jevnere utseende.

Glans

Polering kan være like effektiv som voksing hvis bilens lakk er en todelt system består av en base pigment og klarlakk. Men vil mest moderne biler bruk en ett-trinns maling (kombinasjon pigment og klarlakk), så voks gjøre for en dypere glans.

Programmet

Polering er en ganske arbeidskrevende prosess og gjøres best for hånd for å unngå skade lakken. Voksing kan trygt gjøres med en elektrisk buffer; eller, kan du spray på voks hvis det er en syntetisk polymer-typen.

Holdbarhet

Noen av de beste Syntetisk polymer voks kan holde en bil blanke etter som 6 måneder (30 dager for karnaubavoks), sier ProperAutoCare.com. Polering er permanent, slik at bilen vil forbli blanke som maling forblir uskadet.

Beskyttelse

Polering gir ingen beskyttelse for bilens maling fra vann eller sol skader. Mange voks har konserveringsmidler som beskytter mot falming og maling skade forårsaket av slipemiddel støv og sand.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com