Hvor å fastsette en Radiator sprekk

February 12

Hvor å fastsette en Radiator sprekk

Bilens radiator er en del av kjølesystemet. Væske i radiatoren fungerer som en kjølevæske, absorberende varme for å holde motoren blokken fra overoppheting under drift. Sprekker i bilens radiator kan forårsake kjølevæsken lekker, resulterer i en motor temperaturøkning som kan til slutt føre til bilen for å bryte ned. I tillegg kan små sprekker utvide over tid og stor nok til at radiatoren må byttes. Tetting små sprekker før de blir en stor bil problemet er den enkleste fikse og billigste løsning.

Instruksjoner

• Slå av kjøretøyet hvis det er kjørt. La motoren avkjøle før du forsøker noen reparasjon. Rekvisitt panseret åpent.

• Finn radiatoren i motoren. Hvis du har problemer med å finne den, kan du se skjematisk på motorblokken i brukerhåndboken.

• Skinne lommelykten på radiatoren for å søke etter synlige sprekker. Hvis du ikke ser noen sprekker, åpne radiator cap og hell i en gallon av vann. Bøye seg ned ved siden av bilen og se hvis noe vann lekker ut fra under bilen. Plasseringen der vannet lander på asfalt nedenfor angir et mindre område hvor du kan søke etter lekkasjen. Skinne lommelykten på radiatoren igjen, på jakt etter vann lekker.

• Vent til vannet har fullt lekket ut av din radiator reservoaret før du begynner å forsegle lekkasjen. Påskynde prosessen ved å kjøre bilen i noen minutter til å fordampe vannet i reservoaret.

• Klem den flytende bindemiddel på et stykke papp og bland det med hjørnet av sparkel. Mange kjemiske liming væsker vil ha to separate kjemikalier som trenger å bli blandet sammen før deres selvklebende trer i kraft.

• Skrape bindemiddel over sprekk i radiatoren, dekker hullet helt. La det tørre i flere timer, eller som anvist på selvklebende pakken.

• Hell en gallon av vann i radiator, og fortsette å søke etter lekkasjer. Bruke selvklebende sprekker du hindre at kjølevæske siver ut av din reservoaret.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com