Hvordan fjerne en linje Filter kondensator

May 11

Hvordan fjerne en linje Filter kondensator

Musikalske utstyr, som miksere, effekter prosessorer og forsterkere, har vanligvis en veksling strømforsyning. For å administrere denne strømforsyningen, er det vanligvis en strøm transformator, som konverterer gjeldende fra vekslende for direkte og skalerer det. Line filter kondensatorer er å beskytte resten av kretsen i tilfellet kraft-transformator svikter. Dette er ganske krevende program, hvilke er hvorfor filteret linjeendepunkter byttes oftere enn transformatoren selv. Hvis forsterkeren eller mikser vil ikke strøm opp og feilsøking ikke markert blåst sikring eller kortsluttet transformator, fjerne og erstatte filteret linjeendepunkt.

Instruksjoner

• Slå av apparatet. Hvis det er en rør forsterker, la den avkjøles i 10 minutter. Arbeider på en forsterker når rørene er varmt kan føre til rør for å knuse.

• Åpne opp bak på apparatet. Den nøyaktige prosessen avhenger av enheten, men vanligvis må du skru en rekke skruer og skyv baksiden av.

• Identifisere linjen filter kondensatoren på kretskortet. Hvis det er flere linjeendepunkter filter, se etter en som er brent med en brun misfarging. På noen apparater ligger line filter kondensatoren i en boks for videresending. Disse har vanligvis en skrue på lokket, hvis du ikke finner riktig hetten på kretskortet, se i boksen stafett. Line filter kondensatoren er vanligvis et farget rektangel, knyttet til to tynne kontaktpinnene.

Testing er viktig for denne fremgangsmåten for å være trygg.

Knytte en volt-meter sonde til bunnen av en av pinnene på kontakten. Angi meter til "Ohm." Slå på forsterkeren. Bare gå med fjerning hvis lesing er null. Hvis lesing ikke er null, har ikke kondensator fullstendig oppfylt sin spenning. Slå apparatet av og la den stå i en time, og retest. Hvis det er fortsatt spenning i cap, kan du se jobben til en profesjonell.

• Slå av apparatet. Mål avstanden fra kondensatoren til to nærmeste styret kantene og skrive det ned. Denne målingen kan du anslå hvilke koblinger tilhører kondensatoren når brettet ned.

• Fjerne noen wire pakke plugger fra brettet. Hvis det er noen ledninger som er loddet til kabinettet og styret, trykk et rent loddebolt tips mot loddetinn felles. Dette smelter loddetinn felles.

• Fjerne ledningen fra brettet. Legg et stykke av elektriske tape i stedet for loddetinn felles å markere hvor ledningen ble koblet og tape ledningene til siden av kabinettet å holde dem ute av veien.

• Skru styret fra bunnen av kabinettet med en Phillips-skrutrekker. Kretskort vanligvis holdt på plass av små, 4-40 gauge skruer. Disse kan fjernes med en liten Phillips-skrutrekker.

• Identifisere de riktige kontaktpinnene med målene du tok.

• Trykk en ren loddebolt tips mot kontaktpinnene å smelte loddetinn felles. Tørk bort noen loddetråd rester med en fuktig klut og la pinnene avkjøles i fem minutter.

• Rett pinnene med hendene.

• Sette styret på kanten, presse pinnene med en hånd og trekke den andre siden av kondensatoren med den andre hånden.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com