På telefonen LG alliert er hva App byen ID?

January 30

Nye mobiltelefoner introdusert til markedet forsøk på å skille seg ved å tilby nye funksjoner til kundene. At LG Ally er en Android-aktiverte smartphone som leveres med mange programmer forhåndsinstallert, inkludert byen-ID. Byen ID er et program utviklet av Verizon Wireless og Cequint som er forhåndsinstallert på smartphones solgt av Verizon Wireless.

Byen ID

Byen ID er et program som tilbyr innringer-ID stedsinformasjon fra fasttelefoner og mobile enheter. Normalt, kan ringer ID enheter gi deg bare plasseringen av en oppringer bruker en fasttelefon. Ringer ID enheter vanligvis identifisere ikke plasseringen til en oppringer bruker en mobil enhet. Byen ID bruker informasjon fra nasjonale databasen til å identifisere by og stat forbundet med både fasttelefon og mobil. Programmet tilbyr ikke deg gjeldende plassering for personen ringer på en mobiltelefon. I stedet tilbyr byen ID by og stat informasjon knyttet til telefonnummeret til retningsnummer.

Ringer informasjon

Byen ID programmet har en grunnleggende begrensning. En personen ringer deg kunne ha en registrert i New York mobiltelefonnummer men ringe deg fra Los Angeles. I dette tilfellet ville oppringeren dukke opp på byen ID programmet som ringer fra New York. Derfor gir denne funksjonen bare general opplysninger på en oppringeren potensielle plassering. I tillegg tilbyr byen ID by og stat informasjon knyttet til blokkerte numre som vanligvis vises på innringer ID vises som utilgjengelig.

Forhåndsinstallert

Programmet byen ID er forhåndsinstallert på enheten LG Ally. Verizon tilbyr en 15-dagers gratis prøveversjon og deretter kostnader $2 per måneden å fortsette benytter byen ID programmet. Forhåndsinstallert programvare inkludert City-IDen er ikke lett å fjerne fra telefonen LG Ally med mindre du har Rotprivilegier og har jailbroken din telefon. Byen ID programmet tilbyr stedsinformasjon på tall fra 20.000 byer i USA og Canada.

LG alliert

At LG Ally er en smarttelefon som inneholder operativsystemet Android 2.2. Den mobile enheten har en 3,2-tommers, 480 x 800 LCD kapasitive berøringsskjerm skjerm. I tillegg har at LG Ally en 3.2-megapixel kameraet med blits og autofokus. Telefonen tilbyr et QWERTY-tastatur med en styringen pute. Du kan også bruke denne enheten til å surfe på nettet og se streaming TV-programmer eller filmer. Videre inneholder at LG Ally GPS evnene inkluderer turn-by-turn retning assistanse.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com