Hvordan du justerer våren på en Honda CBR600RR motorsykkel

July 23

Hvordan du justerer våren på en Honda CBR600RR motorsykkel

Endre din CBR600RR suspensjon innfatningene kan drastisk endre måten den håndterer på veien eller rase spor. Justerer det CBR bakre våren preload, er forhåndsinnstilte mengden komprimering på våren, nøkkelen til innstillingen suspensjon for å endre kjøreforhold. Mens oppgaven er enkel nok for folk flest å gjøre på egenhånd, finjustering våren for å oppnå høyeste ytelse tar flere økter med ridning og justeringer og kan kreve at fra et par venner.

Instruksjoner

• Løft motorsykkelen av sin kickstand og har en assistent som støtter den i en oppreist stilling. Bruke et målebånd, mål den vertikale avstanden fra bakhjulets aksel til bunnen av en motorsykkel subframe, delen av rammen som støtter setet. Ta note av måling, viser avstanden mellom aksel og subframe i millimeter.

• Sitte på motorsykkel i ridning stilling mens assistent støtter motorsykkelen. Plasser begge føttene på foten plugger og hendene på styret. Har en andre assistent ta andre loddrett mål fra bakakselen til det samme punktet på sub ramme. Legg merke til dette målet.

• Sammenlign hvilke mål å fastslå bakhjulsopphengets sag, mengden komprimering plassert på bakre støtdemper og våren mens lastet med en rytter. For generell gaten ridning er forskjell på 25mm lastet og losset sag på den bakre støtdemper ideelt. En økt dago 30 mm er bedre egnet for aggressiv spor ridning og racing.

• Justere sag ved å øke eller redusere bakre våren preload. Bruke en skiftenøkkel fastnøkkel til å slå justeringen kragen over våren. Slå krage med klokken for å øke våren preload, øke bakhjulsopphengets sag. Redusere sag ved å slå justeringen kragen mot klokken.

Tips og advarsler

  • Justere bakre støtdempere rebound og kompresjonsdemping fininnstille motorsykkelens overlate egenskaper.
  • Angi gaffelens suspensjon innfatningene samt å maksimere din CBR600RR potensial.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com