Hvordan konfigurerer jeg min DVD-spiller Video kassetten registrert?

August 4

Enten du kobler din DVD spilleren/video kassett videospiller kombinasjonsboksen enhet til TVEN bare eller til TV og kabelboks eller TV og omformer, er den enkleste metoden for å gjøre koblinger å kjøre TV-signalet gjennom DVD spiller/VCR kam enhet.

Koble til en TV

Alt du trenger er en koaksialkabel og en TV-antenne å opprette tilkoblingen. Skru koaksial ledningen knyttet til din TV-antenne inn i input nodule på baksiden av DVD/VCR kam enheten. Uavhengige koaksialkabelen skal brukes til å koble ut nodule på baksiden av din DVD/VCR til input nodule på baksiden av TVen.

Hvis du har en Digital Omformer boks på TVEN

Hvis du kobler din DVD-spiller / kassett opptaker kombinasjonsboksen til en gamle analoge TV-apparatet, det første TV-signalet må være tatt av en digital omformer før du sender den via din DVD/VCR og deretter på TVEN. I tillegg til en digital omformer boks må du også to coaxial-kabler og en TV-antenne å opprette tilkoblingen. Skru ledningen på til TV-antennen på input nodule på baksiden av din omformer-boksen. Bruk en av koaksial kabler koble utgang nodule på baksiden av din omformer boksen til input nodule på baksiden av DVD/VCR kam enheten. Andre koaksialkabelen kobler utdataene DVD/VCR til inngangen på TVen.

Koble en TV med kabel

Koaksialkabel som kobler til utgang nodule på baksiden av din kabelboks må koble til inngang nodule på baksiden av din DVD spilleren/video kassett opptaker combo. Koble en andre koaksialkabel fra utdataene nodule på baksiden av din DVD/VCR til inngangen på TVen.

Etter ledningen installasjon

Arm VCR side av enheten, så gå til menyalternativer. Blant listen over oppgavene som er tilgjengelige i menyen, vil det være et alternativ for å angi klokkeslettet og datoen. For å programmere tidsbestemt opptak med Videospilleren, må riktig tid og dato angis. Bruk piltastene eller fjernkontrollen for DVD-spilleren/VCR å velge innstillingsalternativene klokke, trykk "enter" eller "Velg" på fjernkontrollen, og bruk pilknappene til å angi dagens dato og klokkeslett. Avslutt menyalternativer når du er ferdig.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com