Hvordan å reparere en gul Yashica avstandsmåler

April 22

nocar.hao490.com | 522: tidsavbrudd under

Feil 522 Rokke ID: 23abf8643cf00107 • 2015-10-25 06:47:43 UTC

Tidsavbrudd under

Du

Nettleser

Arbeider

Dallas

CloudFlare

Arbeider

nocar.hao490.com

Verten

Feil

hva har skjedd?

Det første tilkoblingen mellom Cloudflares nettverk og webserveren opprinnelse ble tidsavbrutt. Som et resultat, kan websiden ikke vises.

Hva kan jeg gjøre?

Hvis du er en besøkende på dette nettstedet:

Prøv igjen om noen minutter.

Hvis du er eieren av dette nettstedet:

Kontakt vertsleverandøren la dem vite at webserveren ikke fullfører forespørsler. En feil 522 betyr at forespørselen kunne koble til webserveren, men at forespørselen ikke ferdig. Den mest sannsynlige årsaken er at noe på serveren er hogging ressurser. Ekstra feilsøkingsinformasjon her.

CloudFlare Ray ID: 23abf8643cf00107 • IP: 104.206.220.83 • Ytelse og sikkerhet ved CloudFlare

Mange modeller av Yashica avstandsmåler kameraer tillater ikke brukeren å fokus gjennom linsen; i stedet ser fotografen gjennom en avstandsmåler mekanisme som er uavhengig av linsen og film innspillingen mekanismer. Å hjelpe fotografering i dårlige lysforhold, en gul sekundære bildeoverlegg midten av avstandsmåler optikk. For å fokusere kameraet, må gul sekundære bildet justere med klart primære bildet. I eldre kameraer er denne oppdateringen utsatt for filtrert som prisme i avstandsmåler blir svak med alderen. En falmet gul lapp gjør det vanskelig å fokusere i dårlige lysforhold.

Instruksjoner

• Ta avstandsmåler utendørs på en lys, solfylt dag og se gjennom i okularet. Undersøk bildet du ser for å bestemme størrelsen og formen på den gule oppdateringen i vinduet søkeren.

• Klipp ut en prikk av svarte bånd med detalj kniv som er samme størrelse og form som gule oppdateringen.

• Plass prikk av svart tape direkte på søkeren foran kameraet. Den svarte tapen vil blokkere primære søkeren bildet og la andre bildet i gul patch vises klarere.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har svart elektrisk tape, vil en svart permanent markør fungere like bra.
  • På noen eldre avstandsmålere, kan glass splitter bjelken i avstandsmåler være så falmet at strålen må erstattes. Splitter strålen er en tynn 50 prosent forsølva glass. Du kan kjøpe en erstatning beamsplitter fra Edmund's Scientifics. Tegninger å erstatte optikk i en Yashica avstandsmåler kan finnes på webområdet Yashica Guy.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com