Typer Motorsport dempere

September 22

Typer Motorsport dempere

En motor demper er en ventil som regulerer flyten av luften inne en bil. Det kutter sentral aircondition eller regulerer det til romtemperatur. Det kan enten brukes manuelt eller automatisk. Automatisk dempere er vanligvis elektrisk eller motor drives av en termostat eller bygning automatikksystem. Motorsport dempere er designet for å skape forskjellige forhold mellom brak og rebound innstillingene på ulike hastigheter. De kommer i to viktigste design: mono-rør eller twin-rør.

Moton Motorsport dempere

Moton motorsport dempere har to-, tre - og fireveis justerbarhet. Disse støtdemperne brukes i en rekke programmer, for eksempel spor, motorsport og rase biler. Moton motorsport dempere har en mono-tube design med et enkelt reservoar olje som renner gjennom ventilene. Dette reservoar sikrer bedre varmefordeling og rask respons fra de viktigste stempelet. Demperen har også justerbar gasstrykket som stabiliserer bilen.

TraxSPAX Motorsport dempere

TraxSPAX motorsport dempere er håndbygde og laget av aluminium, som senker deres kroppsvekt ca 20 prosent. Det finnes ulike typer TraxSPAX motorsport dempere, inkludert dobbel-justert design som har 100 prosent uavhengig brak og etterpå justering, som gjør det enkelt å bruke. En annen type er TraxSPAX enkelt motorsport demperen som har en 28-trinns brak og etterpå justering, sammen med en innstilt knapp som presis og repeterbare. Andre typer TraxSPAX motorsport dempere inkluderer stål TraxSPAX dobbel-justert motorsport dumper, CSX egendefinerte dempere og KSX egendefinerte dempere.

Bilstein Motorsport dempere

Det finnes tre typer Bilstein motorsport dempere: B14 og B16, B6 og B8, og B4 standard spec dempere. Bilstein B14 og B16 dempere har en mono-tube design med matchet nedre kilder. Disse støtdemperne har den største stempelstang diameteren for større følsomhet og presis styring. Stempelet hodet design er patentert og ventilene er forandret retning slik at de kan reagere på endrede kjøreforhold. De er også lett. B6 og B8 dempere har høye gass trykket mono-tube støtdempere og opprette en jevn vår kontroll. Disse støtdemperne har et sett med matchet senking kilder.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com