Hvordan jeg løfte en Ford lastebil sete som er for lav?

November 9

Hvordan jeg løfte en Ford lastebil sete som er for lav?

Høyne Ford lastebil sete er for lav, må sikkerhetsfaktorer vurderes. Fordi setet er boltet til en forsterket del av gulvet-pan, og gulvet-pan er ikke perfekt nivå skal nøye gjør en mock-up plattform utføres først. Nøye målinger må også gjøres før du velger herdet stål spacere og lengre bolter for å montere setet på ønsket sted. Hvis du gjør dette, kan du løfte Ford lastebil plass, enten det er en makt-assistert eller standard plass.

Instruksjoner

• Bruk en pipenøkkel for å fjerne Ford lastebil sete bolter. Legg merke til at sete gulvet pannen ikke er nivået. Bakre montering er litt høyere enn foran å imøtekomme for benplass.

• Tilpasse treklosser under skrift og bak fester og justere disse blokkene med shims sette setet til ønsket høyde. Måle nye høyden på hver monteringspunkt fra gulvet pannen til setet rammen. Merk alle disse målene.

• Bestill herdet stål avstandsstykker å passe setet til nye høyden. Målene kan variere for hver montere. I noen tilfeller kan det være nødvendig å kontakte en kvalitet maskin butikk å kutte avstandsstykkene nøyaktige spesifikasjoner. Du må også kjøpe lenger sete bolter for å montere riktig avstandsstykkene.

• Bolt sete og avstandsstykker på plass. Plass en dråpe tråd-lock sammensatte på bolt trådene. Trygt skru dem på plass.

Tips og advarsler

  • Kontroller bolter nøyaktig passer inni avstandsstykkene og ikke har noen spill eller slurv. Sikkerhet er kompromittert hvis passformen er upresise.
  • Denne prosessen fungerer ikke på alle setene. Noen sete rammer brytes over stolpen og er boltet på i 90-graders vinkel. I slike tilfeller er rammen kuttet og sveiset for å forlenge lengden av montering armene.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com