Hvordan endre en MP4 Format som vil gå inn i en iPod

January 23

Men MP4-filer kan forhåndsvises i QuickTime og iTunes, er ikke alle av dem iPod-kompatible. Som et resultat, utviklet Apple filen M4V spesielt for iPod bruk. Basert på komprimeringsteknologi MP4, inneholder M4V filen H.264-video og AAC-lyd. Den M4V-filen bithastighet for lyd, video bithastighet, rammestørrelse og bildefrekvens er spesielt utviklet for iPod-avspilling. iPod-eiere kan konvertere problematisk MP4-filer til M4V filer ved å bruke konverteringsfunksjonen filen i iTunes. Apples media eiendomsdrift program for iPod kan også tilberede videoer for enheten.

Instruksjoner

Konvertere en MP4-fil til en M4V fil

• Dataoverføre og installere iTunes. Tilgang til Apples iTunes siden og klikk på "Download iTunes"-knappen i øvre høyre området. Velg den iTunes-versjonen for datamaskinens operativsystem og klikk "Last ned nå." Lagre iTunes EXE filen i din ønsket plassering, og kjøre den når nedlastingen er fullført. Følg installasjonsinstruksjonene.

• Legge til MP4 filen til iTunes-biblioteket. Åpne iTunes, gå til "Fil" på programmenyen og klikk "Legg til fil i bibliotek". I vinduet "Legg til i bibliotek" Naviger til plasseringen av MP4 filen, Velg den og klikk "Åpne". Alternativt kan du bare dobbeltklikke på filnavnet.

• Konvertere MP4 filen til M4V format. Lagt til MP4 filen vil bli plassert under kategorien "Filmer" i iTunes Kilde-menyen. Høyreklikk MP4 fil og velg "Konverter markerte til iPod." En statuslinje vises i iTunes-vinduet sporing konvertering fremdrift. Når konverteringen er ferdig, vises den konverterte M4V-filen sammen med kildefilen.

• Legge den konverterte M4V-filen til iPod. Koble iPoden til datamaskinen med dock-kontakt. Når iTunes gjenkjenner iPod, vil den automatisk synkronisere og laste opp video til enheten.

• Forhåndsvis konverterte M4V filen iPod. Slå på iPod og tilgang konverterte M4V filen under "Video" i hovedmenyen. Merk tittelen og aktivere den til å spille. Hvis videoen ikke direkteavspiller vellykket, deretter slette den konverterte M4V-filen fra iTunes-biblioteket og starte forandringen forarbeide.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com