Hvordan fylle Dell Aio 924 blekkpatroner

March 1

Hvordan fylle Dell Aio 924 blekkpatroner

Dell 924 alt-i-ett er en inkjet-fargeskriver bruker en enkelt sort blekkpatron og en enkelt fargekassett. Fargeblekkpatronen inneholder magenta, cyan og gule blekk. Når blekknivået blir lav i enten svart eller farget kassett, kan de fylles med blekk i stedet for å kjøpe nye blekkpatroner. De blekkpatroner er en mer kostnadseffektiv alternativ å erstatte blekkpatronene når de blir lav. Det er viktig å følge riktig trinn når blekkpatroner for å hindre forårsaker skade skriveren eller patronene seg.

Instruksjoner

Fargeblekkpatronen 924

1 Sett kassetten på en flat overflate over noen papirhåndklær for å absorbere håndskrift sølt.

2 Fjerne etikettene fra toppen av kassetten.

3 Fyll en sprøyte med 7 ml. av cyan farge. Fyll en sprøyte med 7 ml. av gul farge. Fyll en sprøyte med 7 ml. magenta blekk.

4 Sett inn nålen av magenta blekk i fylle hullet som ligger på toppen av kassetten hvor toppen av etiketten som hadde farge logoen var plassert. Sakte injisere blekket i blekk kammeret.

5 Sett inn nålen av gul farge i påfyll hullet plassert rett under magenta fyll hullet på venstre side øverst på kassetten. Sakte injisere blekket i blekk kammeret.

6 Sett inn nålen av cyan farge i påfyll hullet ligger rett til høyre for gul påfyll hullet. Sakte injisere blekket i blekk kammeret.

7 Sett kassetten i Dell 924 skriveren. La det sitte i åtte timer slik at håndskriften kan strømme til bunnen av kassetten og Mette svamp. Kjøre en til tre rengjøring sykluser på skriveren for å få blekket flyter.

Svart 924

8 Sett kassetten på en plan overflate på noen papirhåndklær for å absorbere blekk søl.

9 Fjerne etikettene fra toppen av den svarte blekkassetten.

10 Fyll en sprøyte med 15 ml. svart blekk refill blekk.

11 Sett inn nålen på sprøyten i hullet som ligner kobber stripen av kassetten. Sakte injisere blekket i blekk kammeret.

12 Sett kassetten i Dell 924 skriveren. La den hvile i åtte timer slik at håndskriften kan mette interne svamp. Kjøre en til tre Skrivehoderensing sykluser for å få blekket flyter gjennom munnstykket.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com