Kollisjon forsikring Vs. Ingen kollisjon forsikring

January 29

Kollisjon forsikring Vs. Ingen kollisjon forsikring

Kollisjon dekning tilbys som en del av en Bilforsikring politikken vil beskytte forsikret hvis bilen er skadet i en bilulykke. Hvis auto forsikring har ingen kollisjon dekning, dekker ikke forsikringsselskapet kostnaden for å reparere et kjøretøy skadet i en bilulykke. Forsikret driveren bør ta mange faktorer i betraktning før du bestemmer om kollisjon dekning skal kjøpes.

Kollisjon dekning

Forsikringsselskapet vil dekke kostnaden for reparasjoner for en bil skadet i en bilulykke hvis den forsikrede driveren har kollisjon dekning.

Når den forsikrede driveren har kollisjon dekning på auto forsikring, betaler forsikringsselskapet for skader på bilen forårsaket av en kollisjon med en annen bil eller objekt. Forsikringsselskapet betaler for reparasjoner på bilen uansett hvem som er på feil for ulykken. Den forsikrede driveren vil være ansvarlig for å betale egenandel og forsikringsselskapet vil dekke resten av bekostning.

Egenandeler for dekning

En egenandel er hvor en forsikret driver vil betale ut av lommen for å dekke kostnadene av reparasjonen. Personen ville betale egenandel til auto verksted fikse bilen og forsikringsselskapet betaler for resten av reparasjonene. Forsikringsselskaper tilbyr vanligvis egenandeler alt fra $250 til $1000. En større egenandel vil redusere totalkostnadene for forsikringen fordi den forsikrede driveren er villig til å ta på flere av bekostning av reparasjoner.

Ingen kollisjon/omfattende dekning

Omfattende dekning betyr forsikringsselskapet betaler for reparasjoner hvis bilen er skadet av fallende gjenstander eller værforhold.

Hvis den forsikrede driveren bestemmer seg for ikke å ha kollisjon dekning, beskytter også omfattende dekning bilen hvis den er skadet. Omfattende dekning kan utnyttes hvis bilen er ødelagt av brann, hærverk, tyveri, fallende gjenstander, vær og andre diverse forekomst som ikke involverer en kollisjon. Hvis bilen er skadet, forsikret sjåføren er ansvarlig for å betale egenandel og forsikringsselskapet vil dekke den gjenstående kostnaden for reparasjoner.

Faktorer

Når bilen er finansiert eller leid, krever lienholder vanligvis eieren å kjøpe kollisjon og omfattende forsikring å beskytte bilen. Hvis den forsikrede driveren har en eldre bil, kan kostnaden for reparere skadede bilen være mer enn hva bilen er verdt. Eieren må avgjøre om å ha kollisjon og omfattende dekning på en eldre bil er verdt den ekstra bekostning.

Fordelene med kollisjon dekning

Det kan være vanskelig for den forsikrede driveren å få penger for reparasjoner hvis den andre sjåføren er feil og ikke har forsikring. Hvis den andre sjåføren har forsikring, kan motta penger for reparasjonen være forsinket hvis andre forsikringsselskapet ikke komme i kontakt med sine forsikret driveren, eller hvis den andre sjåføren tvister som er ansvarlig for ulykken. Kollisjon dekning er praktisk fordi den forsikrede driveren kan få bilen fast en gang, uavhengig av hva er på feil for ulykken, med minimal ut av lommen regning.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com