Corvette Tips

March 4

Corvette Tips

Corvette, en sportsbil produsert av Chevrolet delingen av General Motors Corp, er kjent for sin slanke, sporty design, som har utviklet seg gjennom en rekke brødtekststiler over de siste 50 årene. Corvette eiere er ofte avhengige av en rekke tips for å beskytte sine investeringer, noe som sikrer at deres tur opprettholder utseende og glans som gjør Corvette berømte.

Air Filter vedlikehold

Ifølge Corvette C5, en elektronisk kilde dedikert til Corvette pleie, vedlikehold og reparasjon, holde luftfilteret ren og erstatte den ved behov kan øke din Corvette hastighet og ytelse med så mye som 10 prosent. Luftfiltre som bli tett kan forhindre luften fra riktig sirkulerer gjennom motoren, forårsaker sedimenter og skitt å akkumulere i motoren, fører til dårlig motorytelse, redusert motoren levetid og dårlig drivstoffeffektivitet. Hvis din Corvette er en rase bil, vask din dieselfilter med varmt vann for å fjerne oppbygging og øke hastigheten og ytelsen på rase tid.

Holde det lys

Tilleggsvekter kan bæres rundt i din Corvette kan føre til en lavere ride. Fjerne unødvendige elementer fra stammen, hanskerommet og gulvet i bilen som verktøy og oppbevaring kan øke hastigheten med så mye som 3 prosent. I tillegg veier mer en bilen, desto mer drivstoff for å holde bilen kommer, noe som resulterer i redusert drivstoffeffektivitet.

Holde den skinnende

Neglelakk remover er en utmerket ressurs for å holde chrome brikkene på din Corvette ser skinnende og nye. Fortynne vanlig, beef neglelakk remover med like deler vann og bruk det fjerne knust bugs og tar fra chrome dekk felger, gi dem en glatt, polert utseende. I tillegg aceton brukes i neglelakk remover hjelper fjerne fett og smuss og kan brukes til å rengjøre liten motordeler. Fordi aceton brukes til å fjerne maling, kan mindre søl føre til lakkskader på kroppen av bilen; Vær forsiktig når du bruker.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com