Volkswagen New Beetle & barn sete installasjon

March 8

Volkswagen New Beetle & barn sete installasjon

Installere barnet bilsete er en av de viktigste tingene en forelder må gjøre for å sikre barnet i en bil. Statlige lover krever små barn å ri i barneseter. New Beetle, som alle nyere kjøretøyer, utviklet for å godta sikkerhets-seter å overholde disse lovene.

Instruksjoner

• Kontroller at setet kan plasseres nivå bak New Beetle. Alt bilseter har en indikator. Hvis du ikke får plass nivået, må du finne en ny bilsete for din Beetle. Et bilsete bør også ikke berøres baksiden av forsetet når baksiden. Dermed øker styrken av virkningen i en krasj.

• Vurdere om barnet blir baksiden eller forovervendte. Det er loven i de fleste stater som et barn må være baksiden frem til en alder av 1 år og minst vekt på 20 pounds. Det er mange barn som overstiger 20 pounds før 1 år og mange veier 20 pounds godt etter sin første bursdag. Barnet må oppfylle begge krav for å snu carseat. Foreldre er nå oppfordret til å holde barna bakovervendt til de er minst to år.

• Bruke klinke installere carseat hvis mulig. Som de fleste nye biler tilbyr Volkswagen New Beetle klinke systemet, som lar du sikkert feste et bilsete inn i bilen. Du bør aldri bruke både bilbeltet og klinke systemet. Bruk bare én. Når carseat er baksiden, må du bruke lavere klinke ankere i press på setet, nær bilbeltet låsene. Forovervendte seter bruk de øverste festeselene og lavere ankere for å sikre setet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com