Yamaha Blaster Engine spesifikasjoner

June 26

Yamaha Blaster Engine spesifikasjoner

Yamaha motor corporation har produsert ATV (all - terreng kjøretøy) siden 1980. Det var i 1989 som den første Yamaha Blaster kom ut. Lag varte i nesten 20 år, til slutt trekker deg tilbake i 2006. I sitt siste år inneholdt Yamaha Blaster en kraftig motor med overraskende få engineering oppgraderinger over originalen.

Prosjektering

Den Yamaha Blaster som debuterte i 1989 inneholdt en to-takts, enkel sylinder motor med en reed ventil. Denne ATV hadde en forskyvning av 195 kopi (11.90 inches cubed), en bar og strek 2,60 av 2.24 inches og en komprimering av 6.6-til-1. Denne motordesign ble ansett som en suksess, og det forble konsekvent for hele livet i må, gjennom 2006.

Systemer

1989 til 2006 modeller av Yamaha Blaster også omtalt lignende systemer til å fungere sammen med motoren. Disse inkluderte en 1.02-tommers Mikuni forgasser, utformet for å gi ryttere lett gassresponsen og en jevnere akselerasjon. Blaster kom også med en seks-speed, manuell clutch overføring og en kjøligere. Yamaha Autolube olje injeksjon System kom utstyrt på alle Blasters, noe som gjør det unødvendig for ryttere å pre-mix drivstoff og olje.

Vurderinger

Med konsekvent engineering, har det vært mange brukeranmeldelser om resultatene av denne motoren og ATV gjennom årene. De fleste brukere ga Yamaha Blasters fire eller fem stjerner av fem på webområdet rangeringer vurdere den alle. Kommentarer vedrørende engineering Roses Blaster for hastighet og ytelse, til tross for at en liten motor. Én bruker oppmerksom på at motoren på hans spesielle Blaster brøt tre ganger i fire år. Brukere på Power Sports Network hadde lignende anmeldelser, med vurderinger vanligvis merke mye strøm og god håndtering med Blaster, skjønt noen klaget av mekaniske feil og problemer reservedeler.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com