Hvordan sette opp en Data-konto på en sonyericsson

March 14

Mobiltelefon sagt er en "data konto" en kategori av mobile tjenester som lar deg bruke e-post og Internett via trådløs håndsettet. En data-konto, som er også et dataabonnement, kan være praktisk, som det ikke krever en ekstra Internett-tilkobling å få tilgang. Hvis du bruker noen av de mange mobiltelefoner Sony Ericsson har på markedet og ikke ennå har et dataabonnement, er sette en opp enklere enn du kanskje tror.

Instruksjoner

• Sjekk Sony Ericsson brukerveiledningen å sikre telefonen er i stand til å få tilgang til Internett. Se etter begreper som "Internett" og "e" i den manuelle indeksen eller se etter avsnittet "Teknisk spesifikasjoner" i tabellen innholdsfortegnelsen. Hvis telefonen ikke er teknologisk utstyrt tilgang til Internett - for eksempel den mangler en mobil nettleser eller minne til å behandle webside nedlastinger - du vil ikke kunne få online, enten du har en dataplan eller ikke.

• Ring din mobilleverandør kundeservice-avdeling og be om å bli satt på en dataplan. Informere representant for modellnummeret på din Sony Ericsson-telefon. Avhengig av tjenesteleverandøren må du vente til slutten av din nåværende fakturering syklus for planen skal tre i kraft. Bekreft med representant datoen du kan planlegge å ha tilgang til data.

• Adgang email og på Internett med Internett-klar Sony Ericsson enheten når dataabonnementet blir effektiv. Husk på at unnlatelse av å betale regningen eller frivillig sletting av ditt vil sannsynligvis føre til tjenesten i gjenopptatt manglende evne til å få tilgang til Internett med Sony Ericsson-telefonen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com