Hvordan fungerer en Laser TV?

December 30

Hvordan fungerer en Laser TV?

Digital Light prosjektering fjernsyn er normalt opplyst bruker en høytrykks lampe eller lys emitting diode klynge. Et tredje alternativ i miksen er lasere. Disse TV produsere flere farger, bruker mindre energi og er vanligvis lettere enn sine flatskjerm fettere. Laser DLP TV kan bringe storskjerm spenning til en hjemmekino.

Laserstråler

Fargen på en laser DLP sett oppnås ved prosjektering tre usynlige lasere gjennom tre separate litium og niobate krystall linser. Dette generere de tre fargene rødt, blått og grønt. Innholdet i disse linseelementer betyr at tilgjengelige fargen er nesten 90 prosent av det synlige spekteret.

DMDs

Kjernen i alle DLP er en Digital Micromirror Device eller DMD. Lyset fra tre personlige laser linser returmeldingen av disse tre sjetonger, hver med millioner av individuelle svingbare speil. Disse speil flytte i alle fire retninger å projisere lyse punchy bildene på baksiden av TV-skjermen.

Dichroic speil

Dichroic speil er designet for å reflektere en farge, avvise andre. Disse brukes til å skille fullspektrum laser i RGB-farger, før sendes gjennom crystal linser. Denne teknikken brukes også i front DLP og LCD-projektorer, og er utformet for å forbedre fargen renhet og nøyaktighet ved hjelp av enkle optikk. Å legge disse speil også forkorter lys banen, aktivere en grunnere TV dybde på skapet.

Effektivitet

Laser DLP projeksjon prosessen genererer lite varme og omtrent en fjerdedel kraften som trengs for gjennomsnittlig plasma TV, og en tredjedel av kraft som kreves for de fleste LCD viser på markedet. Dette lavt strømforbruk er basert på det faktum at hver laserdiode forbruker 100 watt per diode maksimalt med full kraft. Men er produksjon intensiteten i hver diode variabel avhengig av lysstyrke kreves til enhver tid. Bivirkning av dette effektivitet er at sort høyder er dypere og rikere enn plasma og LCD-apparater, verken som har samme grad av kontroll over strømforbruk.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com