Hvordan erstatte kjøletårn viftemotoren på en 2000 Cavalier

May 3

Kjøleviften på en 2000 Chevrolet Cavalier er utformet for å trekke kjølig luft gjennom radiatoren når kjøretøyet ikke går fort nok til å opprette naturlig luftstrømmen. Viften er elektrisk trukket ut av drivverket kontrollmodulen (PCM) avhengig av temperaturen på motoren. Kjøletårn viftemotoren og viften er en enhet, og motoren erstattes ikke separat. Erstatning kjøletårn fan samlinger er tilgjengelige fra sertifisert Chevrolet forhandlere, automotive berging yards og auto deler butikker.

Instruksjoner

• Slår av motoren og plasser overføring i parken eller første gear (manuell overføring). Sett på parkeringsbremsen og åpne panseret. Frakople negative batteriet terminalen ved hjelp av batteriet terminal skiftenøkkelen.

• Koble kjøleviftens elektriske kontakten. Fjerne 10 mm bolten holde kjøleviften rammen bruker en 3/8-tommers ratchet og en metrisk socket.

• Trekke opp på viften forsamlingen og skyv det eksos manifold. Løft hele fan montering av kjøretøyet. Plasser den nye monteringen inne i motorrommet og snapper de innebygde montering klippene i deres beholdere. Installere 10 mm bolten som holder bunnen av viften til rammen ved hjelp av en 3/8-tommers ratchet og en metrisk socket.

• Koble fan's elektrisk kontakt og gjeninstallerer negative batteriet terminalen ved hjelp av batteriet terminal skiftenøkkelen. Starte bilen og kontroller at kjøleviften fungerer riktig.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com