Slik aktiverer en Bluetooth LG Cg225

October 5

Slik aktiverer en Bluetooth LG Cg225

LG CG225 er en populær mobiltelefon tilgjengelig gjennom mange leverandører av trådløse tjenester. Det vende telefonen er ikke prangende som mange PDA eller smarttelefoner, den kommer med noen viktige funksjoner, inkludert muligheten til å bruke Bluetooth-enheter. Bluetooth-enheter er trådløse hodetelefoner eller øretelefoner som kan brukes med mobiltelefonen. Med Bluetooth kan brukere plassere eller motta samtaler uten å plassere telefonen til øret. Her er hvordan du kan aktivere telefonen for bruk av Bluetooth-enheter:

Instruksjoner

• Slå på LG-CG225 og Bluetooth-enheten.

• Trykk på "Meny" knappen på telefonen (øvre venstre knappen), bringe en ny side med flere alternativer å velge mellom.

• Velg "Enhet," etterfulgt av "Bluetooth". Telefonen vil skanne rekkevidde tilgjengelige Bluetooth-enheter. Velg enheten du har oppgitt fra listen telefonen genererer.

• Skriv inn det føljetong nøkkel antallet for enheten. Dette nummeret er unikt for Bluetooth-enheten slik at den kan koble til telefonen uten innblanding fra andre Bluetooth-aktiverte objekter. Finn nummeret i eieren brukerhåndboken til enheten. Når koden er skrevet inn og akseptert av telefon, telefon og Bluetooth-enheten synkroniseres og enheten aktivert og klar til bruk.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com