Hvor å melodi opp en Jeep Wrangler

December 26

Er du lei av å betale for overpriced og uvennlige fra lokale bilreparatøren eller rutinemessig vedlikehold på bilen din? Gi din Jeep Wrangler en melodi virker som en enkel nok oppgave? Vel, er det. Og alle forsyningene behov kan bli plukket opp på din lokale autoshop som AutoZone eller Pep gutter! I denne artikkelen vil du lære hvordan du gjør en rutine melodi på din Jeep Wrangler. Ikke bare vil du spare tid, penger og frustrasjoner men lærer ikke å bli skremt av kjøretøyet. Formidles til Jeep og det vil behandle deg godt i mange år framover. Nå, brette opp ermene og la oss få skitne!

Instruksjoner

Hvor å melodi opp en Jeep Wrangler

• Visuelt motor sjekk og toppen av alle tilhørende væsker. Oljenivået i motoren er merket med en måling som går gjennom et rør og ned i en olje panorere i bunnen av Jeep. Drar i måling fra røret og tørk med en feilfri håndkle. Erstatte peilepinnen helt tilbake i røret og fjerne igjen. Denne gangen kan du lese peilepinnen for oljenivået. Det er to merker, Legg til og FULL. Eventuelt legge olje, men sørg for ikke å overfylle motoren. Se motorens kjølevann, det er i en klar plast reservoaret. IKKE Fjern radiator cap mens motoren er varm! Du skal kunne se gjennom reservoaret hvis mer væske kreves. Når vinduet vaskemaskin væske som er også i en klar plast container men blå. Hvis nødvendig, Legg væske.

• Erstatte tennplugger én om gangen. Bruke Gap måleren sørge for de nye tennpluggene måles riktig gapet størrelsen som gamle. Når du fjerner en tennplugg, er det en liten arm, en elektrode, på toppen av tennpluggen. Bruk tennpluggen skiftenøkkelen å fjerne de gamle pluggene og installere nye. Kan du bruke noen av komprimert luft i en spray bort noe skitt eller materiale rundt tennpluggen hullet.

• Utføre en visuell inspeksjon av alle slanger og belter på Jeep. Sjekk den parentes samt koblinger. Hvis en ser litt forvrengt i form eller farge, gi det litt klem. Gummi slanger skal være på den harde siden. Hvis det føles litt myk eller gummy, er det tid for å erstatte den. Visuelt inspisere belter. Det finnes flere riller over belter. Hvis det er sprekker over mesteparten av trådene, tid for et nytt belte. Ved hjelp av batteriet pensel, mildt feilfri noen tørket skorpe som er på eller rundt batteri terminalene. Være sikker ikke for å få det i øynene! Batterisyre er ikke en spøk!

• Sjekk dekktrykket. Riktig oppblåst dekk ikke bare hindre ulykker men kan hjelpe ut lommeboken neste gang du er på pumpen! Trykt på siden av hvert dekk, har manufactors plassert hva pund av trykk dekk bør være blåst til. Bruk trykkmåleren dekk for å sjekke dekkene. Om nødvendig kan du legge til luft.

Tips og advarsler

  • Fjern aldri radiator cap, kjølevæske cap, eller fjerner tennplugger når motoren er varm!
  • Ikke få tørket batterisyre i øynene eller inhalerer!

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com