Hvordan bruke en bil forsterker for hjemmekino

December 1

Bilstereo Forsterkere er ikke utformet for bruk i huset. Det betyr ikke at det ikke gjøres. En bilstereo amp kjører på 12 volt DC strøm, og hva som kommer ut av veggen i hjemmet 120 volt AC strømforsyning. For å kjøre en bil forsterker inne i huset og integrere den i din hjem-teater system, må du konvertere vekselstrømmen kommer fra veggen til likestrøm som kan kjøre amp. Det er et produkt du kan kjøpe som vil gjøre det eksakte tingen, og det kalles en AC-til-DC omformer.

Instruksjoner

• Fest enden av makt ledningen fra sigarettenneradapteren til "power"-inngangen på forsterkeren. Dette vil tillate deg å koble forsterkeren direkte inn i omformeren. Stripe en halv tomme makt ledningen jakke å avsløre nakne ledningen. Skyv eksponert ledningen inn amp. Fest skruen på amp tett nok slik at ledningen ikke komme.

• Fest høyttalerledningen høyttaler utgangene på amp, holder den høyre og venstre kanalen separat. Koble den andre enden av høyttalerledningen til høyttaler innlegget på baksiden av høyttalerne.

• Koble RCA kabler til utskrift på lydkilden. Kjør kablene til forsterkeren, og koble den andre enden til lyden i på forsterkeren. Husk å koble røde enden til rød inngang og hvite slutten til hvit inngang.

• Koble sigarettenneradapteren til AC-til-DC omformer ved å skyve det i kvinnelige tilkoblingen på omformeren.

• Koble AC-til-DC omformer på veggen og slå det. Det bør aktivere forsterkeren og kjøre høyttalerne. Avhengig av konverteringsprogrammet må du kanskje foreta justeringer for å sikre deg får 120V likestrøm.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com