Hvordan du justerer Volkswagen frontlykter

June 10

Når du kjører om natten, må du se hindringer som kan være på veien for å unngå en ulykke. Du også ønsker ikke å blinde andre drivere med midtstilt frontlykter. Om en gang hvert år, eller når du erstatter en lyspære i en frontlys, bør du sjekke justeringen av frontlyktene. Det tar bare ca femten minutter.

Instruksjoner

Hvordan du justerer Volkswagen frontlykter

• Finn et nivå område du kan bruke. Du trenger et nivå område som har minst én vegg og hvor du kan parkere minst 10 fot fra veggen.

• Aktivere din Volkswagen og slå lavt-bjelke frontlyktene. Park med fronten av bilen mot veggen så nært som mulig. Bruk maskeringstape merke av en horisontal og vertikal linje om hvor midten av lysene er blanke på veggen.

• Tilbake bilen opp minst 10 fot. Åpne opp panseret og Finn innstillingsskruene inntil. Avhengig av din Volkswagen må enten en skrutrekker, fastnøkkel eller skralle justere skruene. Det vil være en vannrett Juster skruen og loddrett justerer skruen. På Volkswagen modeller laget før 1999 den justering skruer blir øverste hjørne av frontlys bolig nær midten av bilen. På VW Golfs laget i 1999 og etterpå, er innstillingsskruene inntil nederst i huset nær midten av bilen for vertikal justering og nærmere øverst for vannrett justering. For alle andre Volkswagens, vil justeringen skruene bli plassert i øvre hjørne av frontlys bolig nær kanten av bilen.

• Finn de justeringsskruer justeres vannrett vinkelen på frontlyktene. Når du slår skruen mot det vil redusere strålen; å dreie vil øke strålen. Frontlys å lyse opp om 2 til 5 inches under den horisontale linjen vil.

• Justere den vertikale vinkelen ved hvert lavere justeringsskruen mot klokken for å flytte strålen venstre og med klokken for å strålen rett. Vil ha strålen hit 2 til 5 tommer til høyre for den vertikale linjen.

• Når du har hver bjelke stilt opp slik at det er stilt opp litt nedover og til høyre, lukke panseret og ta maske tape av veggen. Du har justert frontlyktene.

Tips og advarsler

  • Starte denne prosessen når solen begynner å sette så det er lys, men det er mørkt nok til å se frontlyktene på veggen. Det anbefales å bruke metriske skiftenøkler og ratchets for justering.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com