Min Escalade starter ikke

November 6

Min Escalade starter ikke

Escalade er produsert og solgt av Cadillac, som har eksistert i over 100 år. Escalade tilbyr en rekke eksklusive funksjoner og har vært bilen av valget for mange store navn kjendiser gjennom årene. Akkurat som med alle kjøretøy, Escalade kan ha problemer med å starte og kan kreve feilsøking ved noen anledninger. Det er et par ting som kan kontrolleres før kall i en profesjonell mekaniker å diagnostisere et problem med din Escalade.

Instruksjoner

• Plass nøkkelen i tenningen av Escalade. Prøv å slå nøkkelen. Hvis du ikke kan slå den, justere rattet før det er i låst posisjon, prøv på nytt. Hvis rattstammen ikke er låst, vil du kunne slå nøkkelen i det hele tatt.

• Vri nøkkelen til "Tilbehør" posisjon og prøver å slå på innvendig lys eller frontlyktene på Escalade. Hvis de ikke lyser, kan det være et problem med batteriet. Du må lade, hoppe starte eller skifte batteri.

• Sjekk drivstoffnivå. Escalade starter ikke riktig hvis det ikke er nok drivstoff på tanken. Legge til en eller to gallons av drivstoff i bilen hvis du er usikker på hvor mye drivstoff er i tanken. Forsøk å starte motoren igjen etter at drivstoff er lagt.

• Dra i spaken som utgir panseret. Gå til fronten av bilen og åpne panseret. Finn olje, overføring væske og kjølevæske nivåer. Se brukerhåndboken for å finne plasseringen av hver av disse, som de vil variere noe etter modellår. Sjekk hver væske for å være sikker på at det er fylt mellom minimums- og maksimumsgrensene. Hvis væske nivåer er lav, motoren på Escalade kan være skadet eller har problemer med å starte.

• Forsøke å starte bilen igjen under lytting etter noen lyder som bilen gjør. Noen lyder kan angi visse problemer. Ingen lyd når forsøker å starte motoren kan indikere en dårlig tenningsbryteren. Klikke lyder kan indikere et problem med starteren. Escalade motoren sputtering kan indikere et problem med fyre opp systemet.

• Ring en profesjonell mekaniker eller har din Cadillac Escalade tauet til en nærliggende garasje eller bilforhandler hvis den fortsatt ikke vil starte. Forhandlere vil kunne svare angående diagnostiseringstesting og reparere.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com