Hva er fullstendig tømming av en Android?

June 3

En fullstendig tørke kalles også en hard tilbakestilling eller en tilbakestilling. En fullstendig tørke sletter all informasjon på telefonen. Mange typer telefoner er drevet av Android-operativsystemet, men prosessen for å utføre en hard tilbakestilling på Android-telefoner varierer litt avhengig av modell.

Hva er en Full tørke?

En fullstendig tørke eller fabrikk reset returnerer Android til de opprinnelige fabrikkinnstillingene på telefonen når først kjøpte. Alle vil lastet ned og lagret på telefonen bli slettet. Alle e-postkontoer, apps og kontakter i adresseboken slettes. En tilbakestilling sletter ikke informasjon som er lagret på flyttbare SD-kortet.

Ved å gjøre en fullstendig tørke

En tilbakestilling bør gjøres hvis Android blir solgt til ny eier. Vanligvis, den opprinnelige eieren vil ikke den nye eieren til tilgang til hans privat informasjon, og en tilbakestilling sletter all informasjon. En tilbakestilling kan også utføres som en siste utvei for å løse problemer med telefonen, hvis telefonen fryser ofte eller har andre problemer og ingen annen form feilsøking løser problemet.

Utføre fullstendig tørke på Droid X

Trykk på Home for å gå til Hjem-skjermen. Trykk på Menu-knappen under hovedskjermen merket med vannrette linjer. Trykk "Innstillinger" og deretter "Personvern" fra Innstillinger-menyen. Velg "Fabrikken Data Reset" og trykk deretter på "Reset". Trykk alle om å bekrefte beslutningen om å tilbakestille telefonen.

Utføre Full Reset på HTC Hero Android

Trykk på Hjem-knappen for å gå til Hjem-skjermen. Fra startskjermbildet trykk menyknappen. Trykk "Innstillinger" og "Sikkerhet", og til slutt "fabrikken Data nullstilt." Trykk "Restarte telefonen" på fabrikken Data Nullstill skjermen, og trykk deretter på "Slett alt."


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com