Hvordan installere en Maling Booth

August 29

Hvordan installere en Maling Booth

En maling booth er en livsviktig stykke utstyret for auto entusiaster som ønsker å produsere ren, untarnished lakken trygt miljøforhold. Selv om profesjonelle lav-bake ovner installeres ofte av erfarne serviceteam med omfattende elektriske erfaring, det er helt mulig å bygge en fungerende maling booth bruker et innrammet system som kan kjøpes som en kit. En maling booth kit er billig i forhold til profesjonelle alternativer, men vil likevel overholde nasjonale sikkerhetsstandarder.

Instruksjoner

Installere en Maling Booth Kit

• Planlegging fremover. Planlegging er nøkkelen til en vellykket installasjon. Innholdet av maling booth kit bør sjekkes for å sikre alle komponenter og tilbehør er inkludert, og installasjonsområdet må også ses i detalj. Området hvor installasjonen foregår må brannsikkert, flatt og lett å rengjøre mellom jobbene. Det må også være tilstrekkelig klaring nivåer. Et målebånd skal brukes til å garantere en 3-fots klaring på forseglet inngangspunkter og sider, en 5-fots klaring på ikke-forseglet inngangspunkt og en 10-fots klaring på inntak og eksos poeng.

• Merk maling booth perimeteren på gulvet med kritt. Eventuelle hindringer rundt plasseringen av eksos stabelen bør fjernes, og eksos plenum bør være reist. Dette kan monteres i henhold til instruksjonene som følger med settet. Plenum kan være mobile under installasjonen. Ikke fikse det på plass til messe veggene er reist.

• Samle maling booth veggene flensene vender utover og bruke beslag på å holde veggpaneler på plass. Alle muttere og bolter skal bare fast på dette stadiet, med bolt hoder i messe å unngå snagging poeng i løpet av maling prosessen. Bruke chalked omkretsen linjene som en guide, gulvet kanalene kan løses på plass og maling booth veggene kan være brukt i dem. Eksos plenum kan flyttes til plasseringen av eksos fan panelet og fast på plass.

• Tak panel kan legges når veggene og plenum er på plass. Taket og gables skal holdes i plassering av veggene, men hvis sagging skjer, et stykke 2-tommers med 4-tommers trelast kan brukes til å gi ytterligere støtte. De doble dørene som oppretter et inngangspunkt til maling messe kan nå monteres å fullføre samlingen stormaskin. Når dørene er på plass, kan alle bolter strammes bruker socket eller fastnøkkel sett å stabilisere maling booth.

• Belysning, kan fans og motorene nå være fast på plass. Elektriske planer leveres med kit vil foreslå hvor ledningsnett forbindelser skal utføres. Kanaler kan bli samlet og installert, og kontrollpanelet kan monteres på utsiden av maling booth. Husk at kontrollpanelet også må være elektrisk kablet.

• Til slutt, døren bør sel og filtre legges til maling booth å sikre et lukket miljø og beskytte avtrekksvifte. Testkjøring maling booth alle fans og motorer løpe fritt og at systemet fungerer riktig. Ved å lytte til uvanlige lyder, kan de fleste glitches ligger og korrigeres.

Tips og advarsler

  • Tunge vegg og tak paneler bør bare løftet og installert med hjelp.
  • Bruk av tacky spray belegg kan legges til male messe vegger for å fremme enklere å rengjøre senere.
  • Aldri utføre kompliserte elektrisk arbeid uten tilstrekkelig erfaring. En entreprenør kan være nødvendig for denne delen av installasjonen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com