Riktig DVD-lagring

May 9

Riktig DVD-lagring

Nedlastbare digitale videofiler kan være veien til fremtiden, men mange filmfans nyte eie noe håndfast som en DVD. Lagre DVD krever god plass og platene kan plasseres i en rekke måter. Du kan enten vise dem stolt eller holde dem ute av syne.

Stativer

Hvis du er typen film samler som liker å se dusinvis av DVD spines å velge mellom, kan en DVD-rack være det beste lagringsalternativet. DVD-spesifikke rack produseres i tre, aluminium, kompositt eller andre materialer og er tilgjengelige i en rekke farger som passer til omgivelsene. Sine hyller er bygd for å huse et bestemt antall DVD saker. En ulempe å åpen stil rack er de samle støv, noe som betyr at regelmessig rengjøring med en mikrofiberklut kreves. Så lenge DVD er sikker i sin sak vil det ikke bli skadet av støv.

Bokser

Dedikert DVD oppbevaringsbokser er tilgjengelig for salg på møbler butikker. Disse boksene er bygget i mange forskjellige størrelser og farger, og la DVDer til å stable inne med deres spines vender utover for enkel visning og tilgang. For å unngå fylle din videoen ser område med bokser, reir disse beholderne ofte sammen, slik at du kan stable dem ut av visningen i et skap.

Dokumentordnere

Bindemidler tar minst plass type DVD lagringsalternativ. Sider med ermer designet for DVDer kan kjøpes for store stil, tre-ringed bindemidler. Disse sidene passer fire DVD per side, tillater brukeren å forkaste de store DVD-tilfellene. Brukeren må velge om å holde DVD papir sett ved å brette den og plassere den i siden lommen, holde den andre steder i en referanse eller forkaste den. For optimal beskyttelse av dine DVD, bruke en glidelås dokumentordner for å hindre DVDer skyve ut og blir skadet. Brukere bør være forsiktig med å klø DVDer når setter dem eller fjerne dem fra siden lommer.

Skap

Mange møbler butikker selger DVD lagring skap med andre møbler. Hvis brukeren har tilstrekkelig plass til å legge et stykke møbler til området rundt TV, kan han velge å kjøpe en DVD skap. Disse skap har ofte dører og lagring racks innsiden for sikkerhets skyld. Skap kan være å foretrekke å rack fordi deres lukkede dører å holde støv av av DVD-tilfeller.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com