Slik Prime en Ford dieselmotor

June 15

Slik Prime en Ford dieselmotor

Selv om de får god drivstofføkonomi sammenlignet med gassmotorer, vil ikke selv den mest effektive diesel kjøre uten drivstoff. For å gjøre saken mer utfordrende, hvis du har klart å gå tom for drivstoff, prime de fleste dieselmotorer ikke seg når du legger mer. injektor pumpen bare trekke ikke det tomrommet trykket må trekke luft gjennom linjene og løser den fra sprøytebrukerne. Som de fleste andre dieselmotorer, må Ford Powerstroke bruker en drøy topp-montert dieselfilter til rette for en rask prime når være.

Instruksjoner

• Finn drivstoffilteret i drivstofftanken. Filteret finnes nesten alltid rett på toppen av motoren; bare følg store drivstoff linjene kommer fra motorens sprøytebrukere til drivstoffilteret i drivstofftanken. Du må fjerne en eller flere plast motor eller radiator dekker til filteret. Ta to eller tre boltene som holder dekselet til kroppen og løft den gratis. Du vil se en omtrent fire tommers diameter, rund plate med finnene stikker fra toppen; Dette er drivstoff filter cap.

• Fjern drivstoff filter hetten ved installering av plassen fra en 1/2-inch ratchet i firkantede hullet i midten av filteret cap. Hetten krever ikke en socket. bare plugg ratchet direkte i hullet som en kontakt. Slå ratchet klokken for å løsne filter cap. Inspisere av drivstoffilter filter medier; Hvis filteret skyldes for erstatning, ville dette være en ideell tid å gjøre det. Fjerne filteret fra huset og slipp et nytt filter på plass.

• Fyll dieselfilter boliger til randen med diesel drivstoff, deretter installere filteret hetten og stramme hånd-tett med ratchet. Gå inn i lastebilen og forsøke å sveive motoren i fem sekunder. Gå tilbake under panseret og gjentar du trinn to til toppen av drivstoffilter bolig av med diesel drivstoff. Installer cap, sveiv motoren for ytterligere fem sekunder, og gjenta deretter topping av. Gjenta denne prosessen til motoren starter; du må vanligvis til filteret reservoaret av tre til fire ganger før motoren branner.

• Når filteret hetten lekkasjer, avslutter lastebilen og installere plast dekker.

Tips og advarsler

  • Du trenger bare å prime lastebiler bygd før 1999; senere Powerstroke-drevne biler bruker en lavt trykk elektrisk drivstoffpumpe å holde reservoaret primet og den viktigste innsprøytingspumpe leveres sammen med drivstoff. Hvis bilen er en 1999-senere modell, trenger du bare aktivere nøkkelen til "på" posisjon to til tre ganger for femmere sekunder om gangen. Elektrisk drivstoffpumpen vil prime dieselfilter og viktigste injeksjon pumpe.
  • Ford anbefaler at du fyller drivstoff bollen omtrent halvveis med Standyne smøreevne formel i den første grunning fasen. Dette produktet hjelper å smøre sel og forberede pumpen for å motta nye drivstoff. Smøreevne formelen er ikke nødvendig, men det vil hjelpe for å forlenge pumpe life hvis du har for vane å kjøre lastebilen tørr.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com