Hvordan oppdage GPS overvåking

October 6

Hvordan oppdage GPS overvåking

GPS overvåking tillater noen å spore en annen persons bevegelser via global posisjonering (GPS) satellitteknologi. Kjøp av GPS overvåking deteksjonsutstyr steg i begynnelsen av 2010. Flere mennesker anerkjenner økt bruk av GPS teknologien for overvåking. GPS-teknologi, en gang utviklet for law håndhevelse og offentlige organer har nå blitt lett tilgjengelig. Dette utvider muligheten for at en person kan spores av en GPS overvåking enhet.

Instruksjoner

• Kjøpe en overvåking feiende enhet. Disse enhetene kan oppdage de viktigste typene overvåking teknologi. Dessuten oppdager GPS-verktøy for overvåking, vil disse enhetene avdekke trådløse bugs og enheter, telefon trykk og skjulte videoopptak enheter. På grunn av økt teknologi, disse enhetene de pleier å være dyrt. Kostnaden for en overvåking seeping enhet kjøres om $500.

• Bruk en GPS detektor. GPS detektorer er billigere enn overvåking feiende enheter. Omtrent på størrelse med en mobiltelefon, vil disse verktøyene oppdage skjulte GPS overvåkingsenheter i rommet eller kjøretøy. GPS-detektor vil skanne et område for frekvenser felles for GPS overvåking teknologi. En enkel enhet som oppdager GPS overvåking utstyr og mobiltelefoner koster under $300.

• Leie en privatdetektiv. De fleste private etterforskere har GPS overvåkningsutstyr gjenkjenning og trenes til å bruke den. De vil kunne gi en grundig sjekk av hjem, kontor og bil finne skjulte enheter. Private etterforskere må være lisensiert i de fleste delstater. Gebyrene varierer etter etterforsker, staten og jobb. Noen private detektiver vil tilby en gratis konsultasjon. Alltid får et tilbud på avgifter før du ansetter en privat etterforsker.

• Kontakt rettshåndhevelse hvis mistenker GPS overvåking. Det er viktig å finne ut hvem har installert alle GPS overvåkingsenheter. Hvis installert av politi, kan du kontakte en advokat å sikre at dine rettigheter ikke er brutt. Hvis en person har installert en GPS overvåking enheter, kan det hende bekymringer om stalking og brudd på rettigheter til personvern. Rettshåndhevelse bør kontaktes umiddelbart.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com