Hvordan erstatte starteren i en 1992 Toyota Corolla

July 26

Hvordan erstatte starteren i en 1992 Toyota Corolla

En defekt forrett vil hindre at din Corolla motoren kjører. Annet enn naturlige slitasje som bil aldre, starteren ofte lider av pinion skade. Mutteren er en liten roterende gear innen starteren som brukes til å engasjere og slå svinghjulet på baksiden av motoren. Som tennene på utstyret--pinion slitasje ned, mislykkes de å engasjere riktig, som resulterer i mislykkede motoren starter. Du kan demontere starteren og erstatte mutteren. Men vet erfarne mekanikk det er billigere å erstatte starteren helt. Starteren i 1992 Toyota Corolla kan fjernes med noen mindre verktøy. Reparasjon tar mindre enn 45 minutter.

Instruksjoner

• Høyne og riktig støtte panseret på din 1992 Corolla. Batteriet er to kabler koblet til metall terminaler. Fjern terminalen som kobles til det negative innlegget ved hjelp av en socket skiftenøkkel. For å unngå utilsiktet oppkobling, vikle en butikk klut tett rundt terminal på kabelen.

• Finn starteren nær luften renere forsamlingen. Den ligger like nedenfor samlingen over overføring bell boliger på førerens side. Starteren er omtrent på størrelse med en 20-unse flaske brus er sølv og laget av metall.

• Fjerne mutteren holder rød (positive) kabelen på siden av starteren med en socket skiftenøkkel. Ta kabelen av starteren er terminalen, og plasser den til side.

• Koble svart ledningsnett rett under den røde kabelen monteringssted. Trykk ned sikkerhet klippet i sentrum av selen og trekke ut pluggen fra starteren.

• Fjern bolten fra den lavere basen av starteren med en socket skiftenøkkel. Forstå og hold starteren trygt med én hånd. Fjerne øvre bolten ved foten av starteren med din pipenøkkel.

• Trekk starteren den rett en tommen og løft den ut av motorrommet med begge hender. Lavere nye starteren i motorrommet og plasser den i nøyaktig posisjon mot overføring bell boliger.

• Installere starteren er øvre bolt og lavere bolt tilbake til sin base for hånd. Stram begge bolter for hånd så tett som mulig. Angi din 3/8-tommers stasjon momentnøkkel til 32 fot pounds og trekk begge bolter på plass for å sikre nye starteren.

• Koble svart sele pluggen tilbake til din Corolla nye starter. Plassere røde kabelen på terminalen til nye starteren og installere sin mutter for å holde det på plass. Skru mutteren med din pipenøkkel til sin LUN.

• Ta butikk fille av metall terminal på negative kabelen. Koble kabelen til din Corolla batteri og sikre det på plass også med socket wrench. Lukke panseret og slå tenningen din Corolla å teste nye starteren.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com